Rise of the Tomb Raider ook naar PlayStation 3 en Xbox 360?

Op de E3 werd Rise of the Tomb Raider, het vervolg op de in 2013 verscheen reboot Tomb Raider, aangekondigd voor de new-gen consoles en Lara Croft zou eind 2015 terug moeten keren. Dan zou je denken dat de vorige generatie consoles, de PlayStation 3 en Xbox 360, wel afgeschreven zijn.

Niets is minder waar, zo denkt Amazon UK, want de retailer zet Rise of the Tomb Raider gewoon op de lijst voor de oude consoles. Het zou zomaar kunnen, want Square Enix ontwijkt de vraag of de game inderdaad ook naar de PlayStation 3 en Xbox 360 komt:

With the power of the new generation, and our proprietary Foundation engine, our high octane action moments will be even more epic.
Wij wachten af, maar Rise of the Tomb Raider verschijnt in ieder geval eind 2015 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    Mango0's avatar

    Volgens mij komt hij alleen voor ps4, en is dit gewoon zo’n flauwe hoax.

    Stiekem hoop ik dat hij voor ps4 komt, aangezien LBP3, RTR en uncharted 4 voor mij onder andere toch duidelijke redenen waren om de ps4 aan te gaan schaffen. als ze allemaal toch nog op ps3 komen dan hoeft het nog niet 😛

  2.   
    stoneface's avatar

    Volgens mij komt hij zeker naar de ps3 en xbox360. Ze gaan nu niet onmiddellijk stoppen met games te maken voor ps3 en xbox360. Kijk naar ps2 na de ps3 release. Ze gaan meer winst maken met de game voor de ps3 omdat ze daar meer exemplaren van gaan verkopen. De meeste onder ons spelen volgens mij nog steeds op de ps3 of xbox360.

  3.   
    Mango0's avatar

    stoneface schreef, "Volgens mij komt hij zeker naar de ps3 en xbox360. Ze gaan nu niet onmiddellijk stoppen met games te maken voor ps3 en xbox360. Kijk naar ps2 naar de ps3 release. Ze gaan meer winst maken met de game voor de ps3 omdat ze daar meer exemplaren van gaan verkopen. De meeste onder ons spelen volgens mij nog steeds op de ps3 of xbox360."

    waaronder ik inderdaad. Vind het ook niet heel erg xD het is meer van, als al mijn favoriete games alleen op ps4 uitkomen ik hem wel MOET aanschaffen 😛

  4.   
    FishHookz's avatar

    Hij word gepromoot op de Xbox site ook voor PS3 en Xbox 360 dus dit hele bericht is onzin 😉