YouTube komt dit jaar nog naar PlayStation 4; inclusief uploaden van gameplay

Na al het game-geweld van de Sony E3-persconferentie van dit jaar, was er ook nog even de ruimte voor wat updates omtrent de PlayStation 4 en PlayStation Network. Zo werd bekend gemaakt dat ook video-service YouTube dit jaar de PlayStation 4 aan zal doen, later dit jaar nog.

Niet alleen kunnen PlayStation 4-gamers straks op hun console de video’s op YouTube bekijken, maar er is ook de mogelijkheid om je eigen gameplay-footage direct up te loaden naar de YouTube-servers. Dit zal ongetwijfeld als een opluchting aankomen voor mensen die graag hun gameplay-beelden delen, aangezien de beperking om alleen video’s via Facebook online te zetten bij sommige gamers niet helemaal lekker viel.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Dan hoop ik dat ze het niet doen zoals op de Xbox. Ik hoef niet verticaal te scrollen van letter naar letter om een video te zoeken. Gebruik gewoon een toetsenbord.

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Als ze ook eens een update maken dat je ps4 kan instellen dat die niet opneemt, mijn ps4 hoeft dat niet te doen nu moet steeds filmpjes verwijderen.