Battleborn door 2K en Gearbox Software aangekondigd voor new-gen en pc

Middels een persbericht hebben 2K en Gearbox Software een nieuw IP onthuld genaamd Battleborn, die in ontwikkeling is voor de new-gen consoles en pc. Battleborn is een full-featured triple-A hero-shooter, aldus Gearbox en is uit handen van de makers van Borderlands 2.

Battleborn wordt een shooter met highly-stylized graphics, razendsnelle coöperatieve first-person shooter actie en een collectie aan helden. De game speelt zich in de nabije toekomst af in een fictionele science-fantasy universum waarbij spelers een verhalende campagne volgen in co-op en de strijd kunnen aangaan in een competitieve multiplayer.

The game combines highly-stylized visuals and frenetic first-person shooting, with Gearbox’s industry-leading co-operative combat, and an expansive collection of diverse heroes. Battleborn is set in the distant future of an imaginative science-fantasy universe where players experience both a narrative-driven co-operative campaign, as well as competitive multiplayer matches.
Randy Pitchford, baas van Gearbox Software, zegt dat als Borderlands 2 een ‘shooter-looter’ is, dan is Battleborn een ‘hero-shooter’. Volgens hem is deze shooter het meest ambitieuze project van de ontwikkelaar. Zowel de eerste afbeelding als een trailer zijn vrijgegeven en hieronder te bewonderen.
If Borderlands 2 is a shooter-looter, Battleborn is a hero-shooter. As a genre-fused, hobby-grade, co-operative and competitive FPS exploding with eye-popping style and an imaginative universe, Battleborn is the most ambitious video game that Gearbox has ever created.
Battleborn moet voor 31 maart 2016 verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Hitman047's avatar

    Ik haakte af bij het woord ‘MOBA’… 😳

    Alternatief plaatje btw. (Voorlopige Boxart) Zit wat meer kleur in dan die hierboven.

  2.   
    Leukste's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Ik haakte af bij het woord ‘MOBA’… :oops:"

    Dan kwam je best ver in dit bericht. 😆 Maar er zijn er nu wel aardig wat MOBA(Multiplayer Online Battle Arena). En ze lijken ook gewoon teveel op mekaar. Heb er aan 1 wel genoeg.

  3.   
    See4urSelf's avatar

    Laat MOBA je niet zo afschrikken mensen. MOBA is gewoon een naampje om het beestje ergens in het gamelandschap te positioneren. MOBA is niet meteen DOTA of LOL. Leuk om te zien dat Gearbox dan ook een alternatieve versie probeert te ontwikkelen die MOBA voor een groter publiek toegankelijk kan maken. Welkom in 2014, waar MOBA de nieuwe FPS is.