EA Access door Sony afgewezen

Sony heeft laten weten dat men de vanmorgen onthulde dienst EA Access heeft afgewezen. Electronic Arts deed Sony wel een voorstel, maar volgens Sony biedt de dienst niet genoeg waarde voor gamers.

In een gesprek met Game Informer liet een woordvoerde van Sony weten dat EA Access niet de waarde biedt die PlayStation-gamers inmiddels verwachten. Dankzij PlayStation Plus biedt Sony zelf al regelmatig games aan. Men ziet het blijkbaar niet zitten om daar nog een extra betaald abonnement bovenop te zetten. Daarom heeft Sony besloten dat de dienst niet naar de PlayStation 4 zal komen.

Een logische keuze van Sony? Of hadden ze de keuze aan de gamers moeten laten? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    Daan's avatar

    Ik zie er zelf persoonlijk ook (nog) niet echt meerwaarde van in.

  2.   
    sthij's avatar

    Fijn dat sony dat beslist voor de ps4 gamers.

  3.   
    3333/3333's avatar

    Zoals eerder gezegd is is het raar dat Sony niet de consument laat beslissen. Maar afgezien daarvan is het een dienst die door een andere uitgever aangeboden wordt. Dit is hetzelfde als het niet toestaan van een Season Pass voor een game.

    Dit lijkt eerder een marketingstrategie om sympathie te winnen onder gamers, EA is natuurlijk niet een van de meest geliefde uitgevers en het staat mooi dat Plus leden ‘sowieso al veel gratis games krijgen’ van Sony.

  4.   
    Bones's avatar

    @Artikel, als er veel vraag naar zal zijn, denk ik dat Sony wel overstag zal gaan, ik zelf zit er nog niet op te wachten, maar als meerdere uitgevers met dit soort abonnementen komen, wordt mijn interesse wel gewekt, misschien dat Sony dan met een toevoeging op het PS abonnement komt, waardoor je alle uitgevers die dit aanbieden in een keer hebt.

  5.   
    Alfa Warrior's avatar

    Electronic Arts is nou eenmaal één grote geldwolf, Microsoft ook, Sony is nog een beetje: “een van de goeie”. Ik vind het daarom ook een goede keuze van Sony, als zij de kwaliteit niet inzien dan zal het er ook niet zijn.

  6.   
    D_Dog's avatar

    Ik zou zeggen laat de keuze aan de gamers zelf. Dit is gewoon klinkklare onzin. Het is alsof het een dictatuur is die dingen verbied. Nee sorry, dat is voor mij not done.

  7.   
    kiesmaarwa's avatar

    Ik vind het wel goed van Sony… EA gaat die service gegarandeerd misbruiken om mensen meer geld afhandig te maken… zo zijn ze
    + Sony maakt duidelijk dat EA niet zomaar alles kan doen wat ze willen, allen maar omdat ze zo groot zijn.

  8.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Men ziet het blijkbaar niet zitten om daar nog een extra betaald abonnement bovenop te zetten. Daarom heeft Sony besloten dat de dienst niet naar de PlayStation 4 zal komen.

    Ik zou het idd ook niet doen om NOG eens extra te betalen.
    Playstation Plus vind ik zo voldoende, met genoeg kortingen en genoeg gratis games.

  9.   
    thijsknvb's avatar

    sthij schreef, "Fijn dat sony dat beslist voor de ps4 gamers."

    Ja idd echt balen dat de consument niet kan kiezen ik bedoel hun moto is for the gamers. Nou laat ze dan ook kiezen !

  10.   
    ShadyXL's avatar

    Ik vind dat Sony gelijk heeft, maar er is wel potentie.. Misschien moeten ze het gewoon een kans geven. Sluit een contract van een half jaar ofzo en als het niet goed gaat, dan haal je het weg. Zo kunnen gamers in ieder geval aangeven of ze EA Access een goede programma vinden of niet.

  11.   
    Denny91's avatar

    Prima keuze van Sony. PlayStation spelers doen nu al moeilijk om paar euro te betalen om online te kunnen spelen.. Dus dit had waarschijnlijk hard mislukt