EA stopt ondersteuning van De Sims 2; gratis upgrade naar Ultimate Collection

De Sims 4 staat voor de deur en dus stopt EA met het ondersteunen van De Sims 2. Hoewel de game gewoon speelbaar zal blijven, kunnen we niet meer rekenen op patches en nieuwe uitbreidingspakketten.

Om de pijn wat te verzachten, geeft EA alle spelers van De Sims 2 een gratis upgrade naar de Ultimate Collection. Deze bevat alle uitbreidingspakketten die voor de game zijn verschenen. Helaas geldt deze actie alleen voor mensen die de game digitaal hebben gekocht; bezitters van een fysieke versie pissen naast de figuurlijke pot. Heb je de game wel digitaal aangeschaft, dan vind je de Ultimate Collection-upgrade binnen vijf dagen in je Origin-bibliotheek.

  1.   
    sksk55's avatar

    wow dat is toch heel wat geld volgens mij maar wie speelt er dan nog de sims 2

  2.   
    Dannytjuh's avatar

    Heel veel mensen spelen nog steeds TS2 hoor. Waaronder ik. TS3 is wel leuk enzo maar TS2 blijft gewoon beter. Wel fijn dat we nu alles gratis krijgen!

  3.   
    QTxJess's avatar

    Eigenlijk vind ik het wel een beetje een naaistreek van EA, tuurlijk tof voor de mensen die ’t gedownload hebben maar ik denk dat ’t grootste deel van de grote simsfans De Sims 2 toch echt gewoon op discjes hebben staan. >.> Ugh. Stelletje stinkerds.

  4.   
    sthij's avatar

    QTxJess schreef, "Eigenlijk vind ik het wel een beetje een naaistreek van EA, tuurlijk tof voor de mensen die ’t gedownload hebben maar ik denk dat ’t grootste deel van de grote simsfans De Sims 2 toch echt gewoon op discjes hebben staan. >.> Ugh. Stelletje stinkerds."

    Een naaistreek om te stoppen met het ondersteunen van een 10 jaar oud spel? Ik vind dit eigenlijk ongelofelijk goed dit zag ik ea nooit doen.

  5.   
    QTxJess's avatar

    ’t stoppen van de ondersteuning zal me worst wezen 😛 maar ik vind het een beetje flauw dat ze als ‘goed makertje’ die Ultimate Collection alleen geven aan de mensen met de digitale versie. Ik snap ’t wel, maar ik zou dan eerder zeggen, doe niks.

    Zo’n ramp is ’t toch niet dat er geen patches meer komen… Alleen logisch. Waar is dat goedmakertje voor nodig (x

    Geef iedereen wat, of niemand

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Dus als ik de Sims 2 nu digitaal koop op Origin, krijg ik binnen 5 dagen alle uitbreiding pakketten?

    EDIT: Lol, ze hebben de Sims 2 offline gehaald. Je kunt deze niet meer kopen!

  7.   
    Dannytjuh's avatar

    Vanaf nu krijgen ook mensen die het spel op een CD hebben gratis een upgrade naar de Ultimate Collection.

    http://help.ea.com/en/article/how-to-get-the-sims-2-ultimate-collection/?utm_campaign=sims4-social-global-ic-tw-ultimatets2-link-07192014-twitter-ramp