GamersNET in één minuut stilte

Hoewel we in de game-industrie werken en dus niet zoveel met het “echte nieuws” doen, wilden we deze week toch stilstaan bij de slachtoffers van Malaysia Airlines.

Hoewel we niet direct betrokken zijn, zijn er meerdere redacteuren die via via mensen kennen die slachtoffers hebben gekend.

Volgende week gaat het leven weer verder en als je al het nieuws van de afgelopen week wilt weten verwijzen we graag door naar de laatste GamersNET RADIO.

Volgende week maken we de winnaar van vorige week bekend.

  1.   
    blackname's avatar

    Respect!

  2.   
    Tom 2.0's avatar

    In een (gaming)wereld waar iedereen doorgaat alsof er niks gebeurd ben ik blij om te zien dat jullie op een mooie respectvolle manier jullie rouw tonen aan de vliegramp. Zelf heb ik gelukkig geen directe familie en vrienden die slachtoffer zijn geworden, maar via via zie je toch een heleboel mensen voorbij komen. Mensen die net zo goed dagelijks op Gamersnet zou kunnen zitten, en net zoals jij en ik met smacht op die ene game zaten te wachten. Niet wetende dat ze het uiteindelijk nooit zullen spelen, omdat er een stel (in mijn ogen) hele domme mensen over jou lot bepalen. ”For Russia” enzo, stelletje kansloze randdebielen. Ik kan er nog steeds ongelofelijk kwaad over worden. 👿

  3.   
    3333/3333's avatar

    Het doet er natuurlijk vrij weinig toe of je mensen kent die mensen kennen die een buurman hebben wiens achterneef familie is van een van de slachtoffer. Bijna 200 landgenoten hebben de dood gevonden, dat is reden genoeg om er met zijn allen bij stil te staan.

    Goed gedaan Gamersnet.

  4.   
    thijsknvb's avatar

    Heel erg goed dat jullie hierbij stil staan !! Helaas zijn jullie een van de weinige game sites die hier hun tijd aan toe wijden. Dit doet me deugd om te zien RESPECT !!

  5.   
    Leukste's avatar

    Respect voor deze minuut stilte.

  6.   
    -Artyom-'s avatar

    Helaas zat een bekend iemand van mijn school in dit vliegtuig.
    Ze zou dit zeker gewaardeerd hebben van jullie!

    Echt respect voor jullie jongens van GN!

  7.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Respect

  8.   
    GBA43's avatar

    Respect hoor mannen, nog steeds amper te bevatten wat er allemaal is gebeurd..

  9.   
    Thijs.'s avatar

    Het blijft natuurlijk tragisch als een vliegtuig neerstort, maar neergeschoten is wel een heel ander verhaal. er is weinig wat men kan doen vanaf hier, daarom is het goed dat iedereen zijn medeleven toont. Bedankt GN!

  10.   
    BartjeZ's avatar

    Respect !
    gecondoleerd aan alle nabestaanden

  11.   
    sksk55's avatar

    respect

  12.   
    bullet0verdose's avatar

    Respect voor dit!