GayStation 4-veiling is geopend

Deze hele zeldzame limited edition van de PlayStation 4 wordt geveild voor het goede doel. De opmerkelijke console gaat op het internet al rond onder de naam GayStation, wegens het doel van de veiling.

Retailer Webhallen.com veilt de spelcomputer als onderdeel van het Stockholm Pride Festival. De opbrengst gaat naar de Zweedse Federatie voor lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender rechten. Mocht jij je geroepen voelen om dit goede doel te steunen, dan kan je een bod plaatsen op de website. Het huidige bod staat op bijna 19.000 Zweedse Kronen, wat ongeveer 2060 euro is. De veiling loopt tot en met 3 augustus.

  1.   
    420blazeit's avatar

    Lekker zinloos ding. Verbaast me ook weer 0 dat dit uit Zweden komt.

  2.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Hoezo zinloos? Er worden nog genoeg mensen mishandeld of wat dan ook vanwege hun sexuele geaardheid. Als dit een manier is voor ze om aan geld te komen om de slachtoffers mee te helpen, vind ik dat alleen maar n goeie zaak. Niet zinloos

  3.   
    3333/3333's avatar

    Zweden heeft wel grotere problemen, het is momenteel het Europese land met verreweg de meeste (gewelddadige) verkrachtingen, hoofdzakelijk door islamitische immigranten. Het verklaard tevens de homohaat in het land, maar daar houden ze in Zweden liever hun smoel over dicht.

    Het land is zo politiek correct, daar is zelfs Ad Melkert jaloers op.

  4.   
    Connorkill's avatar

    Discrimanatie of mishandeling van ‘andere’ mensen zal altijd blijven en met geld in rechten pompen verander je er geen reet aan.

  5.   
    Hillianii's avatar

    HashtagMcSwag schreef, "Hoezo zinloos? Er worden nog genoeg mensen mishandeld of wat dan ook vanwege hun sexuele geaardheid. Als dit een manier is voor ze om aan geld te komen om de slachtoffers mee te helpen, vind ik dat alleen maar n goeie zaak. Niet zinloos"

    Ben er zeker mee eens, die mensen moet weten dat we ze als een mens zien en niet als een ‘buitenstaander’

  6.   
    420blazeit's avatar

    HashtagMcSwag schreef, "Hoezo zinloos? Er worden nog genoeg mensen mishandeld of wat dan ook vanwege hun sexuele geaardheid. Als dit een manier is voor ze om aan geld te komen om de slachtoffers mee te helpen, vind ik dat alleen maar n goeie zaak. Niet zinloos"

    “De opbrengst gaat naar de Zweedse Federatie voor lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender rechten.”

    Voor zover ik weet is het in Zweden gewoon 100% legaal. Ik betwijfel of mensen die zich normaal gedragen echt zoveel te maken hebben met discriminatie (misschien door cultuurverrijkers, maar dat is een ander verhaal). Dan bedoel ik mensen die niet met een dildo in hun mond in en string op een boot staan te dansen door de Amsterdamse grachten.

    Naar mijn idee hadden ze dit geld beter kunnen besteden.

  7.   
    Fabianb's avatar

    Connorkill schreef, "Discrimanatie of mishandeling van ‘andere’ mensen zal altijd blijven en met geld in rechten pompen verander je er geen reet aan."

    Tsja, met zo’n negatieve instelling zeker niet nee.

  8.   
    Connorkill's avatar

    Fabianb schreef, "

    ”Connorkill” schreef, "Discrimanatie of mishandeling van ‘andere’ mensen zal altijd blijven en met geld in rechten pompen verander je er geen reet aan."

    Tsja, met zo’n negatieve instelling zeker niet nee. "

    Ik zou het liever een realistische instelling noemen. Neem Nederland, hier hebben homo’s gelijke rechten en nog is homo een scheldwoord en worden ze regelmatig uitgescholden. Daar verander je nu eenmaal geen ruk aan, hoe erg ook.

  9.   
    3333/3333's avatar

    Homoseksualiteit is gewoon legaal in Zweden, maar als wetten niet worden nageleefd zijn ze zinloos.

    Je veranderd er wat aan door de daders keihard aan te pakken. En als die daders opvallend vaak een dubbel paspoort hebben, dan moet je ze zonder pardon het land uit knikkeren. Zwakte tonen lokt alleen maar meer agressie uit en vergroot het probleem.

    Maar ik denk niet dat ze dat in Zweden ooit zullen begrijpen, dat land kan als verloren beschouwd worden. Let maar op de komende jaren, full blown islamisering met alle gevolgen van dien.

  10.   
    Connorkill's avatar

    Zolang je als land tolerant bent tegenover immigranten die islamitisch zijn zullen homo’s idd nooit volledig geaccepteerd worden.

  11.   
    Dannytjuh's avatar

    Ik wil ‘m wel. Mooie kleurtjes. Boeie dat ie voor ‘gaymers’ is.

  12.   
    gamepower's avatar

    ik laat iedereen in zijn waarde, zolang ze van mijn lijf blijven! maar sommige hebben er wel erg veel van!
    zie nu die ps4, waarom is dat nodig??? om aandacht te trekken?

    maken ze ook een gewone hetero console? want binnenkort als het zo doorgaat zullen we moeite hebben om deze nog te vinden!

    nogmaal ik heb niets tegen homo’s , lesbo en zo…..iedereen is hoe hij is ! maar is het nodig om op sommige dagen brussel, amsterdam helemaal in rose te zetten? ik moet werken en moet erdoor, maar dat gaat niet! want die (mannen) houden een feestje

    dat ze eens allemaal normaal doen, dan gaat het vanzelf wel over!!!!

  13.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    E Rommel schreef, "Homoseksualiteit is gewoon legaal in Zweden, maar als wetten niet worden nageleefd zijn ze zinloos."

    Dan kan Rusland wel heel zeker zo’n actie gebruiken, daar zijn ze het ergst want geen respect/medeleven (ik nog erger dan in Amerika) als het gaat om Homo’s, Lesbiennes, Transgenders. 😳

  14.   
    3333/3333's avatar

    DutchGamer-W-“][quote=”E Rommel schreef, "Homoseksualiteit is gewoon legaal in Zweden, maar als wetten niet worden nageleefd zijn ze zinloos."

    Dan kan Rusland wel heel zeker zo’n actie gebruiken, daar zijn ze het ergst want geen respect/medeleven (ik nog erger dan in Amerika) als het gaat om Homo’s, Lesbiennes, Transgenders. 😳 [/quote]
    Rusland is helemaal niet het ergst.

    Er zijn landen in het Midden- Oosten en daar staat de doodstraf op homoseksualiteit, daar worden ze publiekelijk aan de strop gehangen. Rusland heeft homo propaganda verboden, hoewel ook dat niet toe te juichen valt, is het iets totaal anders.

    En wat Amerika betreft, de jaren ’90 was de tijd waarin juist homoseksualiteit daar in de mainstream media als geaccepteerd beschouwd begon te worden. Valt niet te vergelijken met Rusland, daar is die emancipatie nog lang niet zover.

  15.   
    420blazeit's avatar

    Of dat een goed ding is een tweede. Conservatisme valt ook wat voor te zeggen. Als je alles maar toelaat gaat de maatschappij langzaam maar zeker naar de knoppen.

    Dan krijg je dit soort ongeleide projectielen.

    https://www.youtube.com/watch?v=JUOzSA_A2R8

    https://www.youtube.com/watch?v=g67z_xBe07Q

    https://www.youtube.com/watch?v=CZDhjQ3gLpw

  16.   
    3333/3333's avatar

    Mee eens, al heeft conservatisme wel onterecht vaak een negatief stempel. Daarnaast bestaan er in het conservatisme net als bij vele andere stromingen allerlei subgroepen, waardoor het zelfs zomaar kan dat een atheïst bijvoorbeeld op een partij als de SGP zou stemmen. Ik ken ze.

    (Ben zelf ook conservatief)

  17.   
    Supermario's avatar

    Ik weet niet of de er goed is bekeken waarvoor deze speciale ps4 geveild gaat worden en war de opbrengst naar toe gaat,maar als je naar de site gaat en de boel gaat vertalen kom je uit bij een heel ander doel.

    (Tijdens de Pride Week 28/7 – 2/8 loten we, in samenwerking met RFSL, de wereld exclusieve Playstation 4 – Gaystation Edition: De basiseenheid is het motief geschilderd in kleuren van de regenboog en versierd met een pixel-legering hart. Het pakket bevat ook vier stukken. optioneel Playstation 4 games. 100% van de opbrengst gaat naar RFSL Nieuwkomers, werk RFSL met asielzoekers, mensen zonder papieren en nieuwkomers LGBTQ mensen onder RFSL Nieuwkomers. De steun wordt beheerd door het verhogen van stichting RFSL. Voor veel jonge mensen kunnen spelen de wereld een toevluchtsoord om te ontsnappen aan de beschimpingen, of erger nog, in het echte leven. )

  18.   
    Gozer_033's avatar

    Mmmm greatness awaits 😉