Gecamoufleerde controllers en headsets onderweg naar Xbox One

Is zwart iets te saai voor je? Game je graag ongezien in de bossen? Heb je een onstilbare liefde voor het leger? Mocht je één van de voorgaande vragen met ‘ja’ kunnen beantwoorden, dan is de kans groot dat je de nieuwe accessoires voor de Xbox One wel kunt waarderen. Microsoft komt namelijk met een gecamoufleerde, special edition Xbox One-controller en stereo headset.

De controller en headset kosten in dollars respectievelijk $64,99 en $89,99, maar een officiële duiding rondom een prijs in euro’s bleef tot dusver uit. Als we het Twitter-account van Xbox Nederland mogen geloven, komen de twee accessoires in oktober dit jaar in de Hollandse schappen te liggen.

  1.   
    3333/3333's avatar

    Waarom zijn die nieuwe controllers toch allemaal zo duur? Een wired 360 controller voor de pc is ‘maar’ 36 euro en minstens zo goed, al dan niet beter.

  2.   
    Tom's avatar

    E Rommel schreef, "Waarom zijn die nieuwe controllers toch allemaal zo duur? Een wired 360 controller voor de pc is ‘maar’ 36 euro en minstens zo goed, al dan niet beter. "

    Neem aan dat deze controller een tikkie duurder is omdat het hier een ‘Special Edition’ betreft. Beperkte, unieke oplage betekent natuurlijk flink cashen voor de fabrikant.

    Maar inderdaad. Ik schrok vroeger al van de prijs van een nieuwe Xbox 360-controller (draadloos destijds circa €40,-), maar tegenwoordig lijken ze stukje bij beetje toch nóg duurder te worden.

  3.   
    gamepower's avatar

    veel te duur maar wel vet! deze headset ben ik wel voor te vinden!
    want de standaard headset trekt op geen bal, maar deze prijs geef ik niet

  4.   
    ShadyXL's avatar

    Misschien hadden ze beter een Halo controller en headset kunnen maken (of andere games).

  5.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Als ik een One zou hebben zou ik deze beiden zeker aanschaffen. Ziet er strak uit.

  6.   
    Rudizo18's avatar

    Veel te duur maar ziet er wel oke uit

  7.   
    BartjeZ's avatar

    Het zijn mooie controllers alleen ik ga voor zoveel geld geen speciale controller aanschaffen.