GN Lunchtip: Pokémon gaat hardcore!: Charmander vs. Squirtle


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Enkele weken geleden konden we jullie al choqueren met een wel hele extreme hardcore Pokémon. Nu keert de bloeddorstige Charmander terug en richt hij zich op Squirtle. Check de nieuwe video van YouTube-gebruiker Shippiddge hieronder!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De meest gewaagde skydive-truc in GTA Online.

Eet smakelijk!

  1.   
    Leukste's avatar

    De video is wel grappig. Maar de vorige aflevering was nog een stuk leuker.

  2.   
    Musicman88's avatar

    Hij is weer top, thnx voor de (voor mij dan) late lunchtip! 😀

  3.   
    Tadao's avatar

    wacht even wacht even wacht even…. Shippiddge? Hoe oud is die channel? Want ik weet nog van Sanity Not Included, probeerde ze voor de gein de meest pedo klinkende naam te nemen bij ‘penguin club’ en dat was letterlijk shippidge xD Maarja, zeker geen verkeerde serie