GN Lunchtip: Wat als The Last of Us zich in Europa afspeelde?


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

The Last of Us: Remastered Edition ligt net in de winkels en dat kunnen we ook in de lunchtip natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Hoewel de game zich afspeelt in de Verenigde Staten, zou Europa natuurlijk ook een zeer geschikt toneel zijn voor een eventueel vervolg. Hoe dat er uit zou zien, zien we in de onderstaande afbeeldingen waarin medewerkers van Naughty Dog alvast wat kenmerkende locaties ‘The Last of Us-ified’ hebben. De volledige lijst met afbeeldingen vind je op Imgur.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! U wordt doorverwezen naar een andere pagina….

Eet smakelijk!

  1.   
    Hillianii's avatar

    Wauw de gene die dit heeft gemaakt heeft zeker weten talent!

    Prachtig!

  2.   
    Remco_MUFC's avatar

    Zo Mooi gedaan zeg, Hulde! 😮

  3.   
    Musicman88's avatar

    Zeer mooi geshopt deze! 🙂