GN Lunchtip: Zo kan je Skyrim omtoveren tot Super Mario World


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

The Elder Scrolls V: Skyrim met Mario in de hoofdrol. Klinkt een beetje gek, niet? Toch is het mogelijk om Skyrim om te toveren tot een wereld waar de mascotte van Nintendo zich eerder thuis voelt dan een dragonborn.

Met behulp van een nieuwe mod, genaamd Super Skyrim Bros, is het mogelijk om jouw Skyrim-epos te veranderen tot de kleurrijke wereld van Mario. De make-over bevat onder andere nieuwe outfits, magische paddenstoelen en de welbekende invincibility-sterren die je onverslaanbaar maken. Je kan jouw nieuwe krachten zelfs gebruiken om Waluigi te verslaan in een epische missie. Zin om nog meer uurtjes te spenderen in deze legendarische RPG? Check dan de link voor meer details over deze humoristische mod.

ll

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Epic fails in Game of Thrones.

Eet smakelijk!

  1.   
    Tadao's avatar

    Was dit niet al eens een lunchtip?

  2.   
    Randy1991's avatar

    Hahaha grappig! Maar no-way dat ik mijn mooie graphics van skyrim ga inleveren voor deze grafische verkrachting 😛