GTA 5 verschijnt op 7 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One?

Tijdens de E3-persconferentie van Sony onthulde Rockstar dat GTA 5 dit najaar verschijnt voor de pc en new-gen consoles. Een exacte releasedatum schittert vooralsnog door afwezigheid, maar mogelijk heeft de Britse retailer GameSeek zijn mondje voorbij gepraat.

Eerder doken geruchten op dat de game op 14 november zal verschijnen. Eén van deze twee data is dus sowieso fout en misschien kloppen ze zelfs allebei niet. Voorlopig kunnen we dus weinig doen, behalve geduldig afwachten op officieel nieuws van Rockstar.

  1.   
    lassieman's avatar

    Er zijn al zoveel release-datums opgedoken voor de PC-versie. Voorlopig geloof ik ze allemaal niet, totdat Rockstar het bekend maakt natuurlijk.

  2.   
    Musicman88's avatar

    Ja, kan natuurlijk van GameSeeker ook weer een stunt zijn om even in de spotlights te staan. Is helaas niet de eerste keer. Totdat ie op Rockstar verschijnt kunnen dit soort berichten de prullenbak in wat mij betreft. (no offense GN) 😉

  3.   
    mvbadbob's avatar

    ik hoop toch echt dat er een inruil actie komt. dan wil ik het best nog een kopen. anders nee dankje

  4.   
    lassieman's avatar

    Daar zou ik maar niet op rekenen. Je kan het spel nog gewoon verkopen, maar ik denk niet dat Rockstar oude games terug gaat nemen. Daar hebben zij in principe niks aan. Ze willen nu gewoon nog extra verkopen. Ze hebben waarschijnlijk/hopelijk het spel ook nog sterk verbeterd om het er mooier uit te laten zien.

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik weet dat echt iedereen naar de online Heist’s zit uit te kijken, maar had Rockstar ook niet op echte Singeplayer DLC belooft die zelfs dit jaar nog moet gaan uitkomen?!? 😮

  6.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Rockstar zei al dat de game eind dit jaar uitkomt, dus november kan wel kloppen. Laten we gewoon nog even afwachten en wellicht dat er meer info komt op de Playstation persconferentie op de Gamescom over twee weken.

  7.   
    D_Dog's avatar

    Ben vooral benieuwd wat de exclusiviteite dingen zijn die ze voor de PS4 maken, want tot nu toe ga ik gewoon voor de Xbox One versie aangezien dat mijn main console is.

  8.   
    Moodey's avatar

    Leuk dat er weer eens wen tolic gemaakt wordt over eenrandom site die beweert een release date te hebben… verspilling van tijd imo

  9.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Neem de datum met een korrel zout..

    Duurt echter wel erruh lang allemaal.

  10.   
    Overload14's avatar

    Nu voel ik mij wel een beetje dom dat ik GTA5 op de ps3 heb gekocht. Ik had beter gewoon kunnen wachten en hem voor de ps4 kopen. Hopelijk komt er nog een optie waarmee je kan upgraden naart next-gen. Maar dat betwijfel ik.

  11.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ga ik sowieso nog wel een keer op de ps4 spelen, heb hem al op de ps3 maar keer als wat goedkoper is.