Nieuwe patch Watch_Dogs verschenen; DLC in de herfst

Watch_Dogs heeft deze week een patch gehad die diverse verbeteringen moet doorvoeren die de stabiliteit van de game ten goede zouden moeten komen. De belangrijkste verbetering was het oplossen van de stotterende beelden wanneer je de game op “High Quality” speelt. Er wordt niet gesproken over de “Ultra Settings” en het lijkt erop dat hiervoor nog geen verbeteringen zijn toegepast. De overige fixes op een rij:

  • Several fixes to improve NAT type error messages.
  • Fix for PCs with multiple network interfaces.
  • Fixed an issue at the Poker Table in which the button appeared corrupted after being pulled from the surveillance camera when Aiden is dealing the cards.
  • Fixed weapon wheel issue that prevent shotgun selection with mouse.
  • Fixed title crashes on loading screen, while Aiden selects to restart last autosave, after previously interacting with the slot machine from Mad Mile.
  • Bovendien hint Ubisoft via Twitter nog naar een mogelijke DLC:

    In de geheimzinnige tweet wordt New Jersey genoemd, terwijl de game zich volledig in Chicago afspeelt. Wellicht neemt de DLC ons straks mee naar een nieuwe stad. Als antwoord op een vraag heeft Ubisoft al laten weten dat de DLC deze herfst moet verschijnen.

    1.   
      DutchGamer-W-'s avatar

      Is de patch voor alle platformen ?

      Jammer dat ze nog niets hebben gedaan aan de Social Lubricant want ik hoorde dat het nu bevestigd is dat Ubisoft daar ook een patch voor uitbrengt. 🙂