Nieuwe update Titanfall introduceert zwarte markt en in-game valuta

Ontwikkelaar Respawn Entertainment gaat binnenkort Titanfall voorzien van een interessante update. De nieuwe update voegt namelijk een heuse ‘zwarte markt’ (Black Market) en in-game valuta (Credits) toe aan de game. Verdiende Credits kan je inzetten om Burn Card Packs te kopen of Titan-insignes. De Burn Card Packs hebben elk een eigen thema. Wil je sneller levelen? Koop dan een Time Boost Pack, waarin diverse Burn Cards zitten die je meer XP laten verdienen. Speel je vooral vanuit je Titan? Koop dan het Titan Pack.

Vanaf level 11 kan je in het menu kiezen voor de Black Market en je verdiende Credits uitgeven. Respawn Entertainment benadrukt dat Credits uitsluitend te verdienen zijn door Titanfall te spelen. Er zal nooit sprake zijn van betaalde microtransacties om Credits met echt geld te kopen. Door wedstrijden te spelen, rondes te winnen, dagelijkse uitdagingen te volbrengen en overbodige Burn Cards te verkopen kan je Credits verdienen.

De Black Market blijft beschikbaar als je naar een volgende Generation gaat. Zolang je op het maximale level 50 zit, krijg je een percentage Credits voor de XP die je elke wedstrijd verdient. In de toekomst zal Respawn nog meer onderdelen toe gaan voegen aan de Black Market.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Basman01's avatar

    wel een leuke update ,maar ik vraag me af hoeveel het gebruikt gaat worden .Mijn ervaring met die cards is dat ik ze sneller krijg dan kan gebruiken 😀

  2.   
    nick1295's avatar

    Ze houden wel van updates daar bij Respawn

  3.   
    ChielB's avatar

    @Basman01: je krijgt nu veel Burn Cards, maar vaak ook vrij veel nutteloze die je niet echt wilt gebruiken. Ik denk dat het juist heel handig is dat je nu veel gerichter Burn Cards kunt kopen en nutteloze kunt verkopen. Snel XP verdienen en snel op zoek naar wat meer exclusieve Burn Cards. 🙂

  4.   
    Don-Enbasso's avatar

    Zou leuk zijn als je straks met die credits skins kan kopen voor je titan en wapens enz.