Ondertussen op GNHQ: Help mee het nieuwe GNHQ in te richten

Iedere woensdag delen wij onze kantooravonturen in ‘Ondertussen op GNHQ’. In de afgelopen twee weken heeft de redactie al een groot gedeelte van het nieuwe hoofdkantoor ingericht, maar af is het nog zeker niet. Daarom geven we jullie nu de kans om mee te beslissen over een aantal vraagstukken op het gloednieuwe GNHQ!

Ondertussen op GNHQ is natuurlijk ook te volgen via ons YouTube-kanaal!

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Voor het toilet vind ik het idee van de gekste comments daar op te hangen, je zou aan de achtermuur een collage kunnen maken van allemaal verschillende toileten uit verschillende games? Van fallout, skyrim etc haha! Verder die stekkerdoos kan zo echt niet Peter haha, katrol is 1 optie maar als je het kan verlengen via de muur misschien netjes? en dan richting onder de tafel?

    Als jullie nog ergens extra handen voor nodig hebben schiet me even een berichtje op facebook πŸ˜› Ik kwam er veeeeel te laat achter dat er werd geantwoord vorige week toen ik vroeg of er nog hulp nodig was bij de verhuizing 😳 πŸ™‚

  2.   
    Leukste's avatar
  3. 1: Optie A. Ik vind het mooi hoe de camera de kamer in gericht staat.
  4. 2: Ik zou een foto van de GNHQ bezoekersdag er in ieder geval ophangen. Ik denk niet dat je mensen met de “domste” reactie moet belonen door ze in te lijsten. Tenzij het natuurlijk een domme reactie op de redactie zelf is. Die kunnen misschien wel lachwekkend overkomen.
  5. 3: Vind niet dat de tafel voor een stekkerdoos hoeft te sneuvelen. Dus de mooiste optie zou optie 3 zijn om de stekkerdoos onder de tafel te plaatsen.
  6. 4: Met betrekking tot de begane grond heb ik alleen voor de vloerbedekking voor nu een tip. Als jullie veel knoeien, kies geen tapijt.
Reageer
  •   
    Danielle.k's avatar

    Zo lang hebben jullie toch niet in het andere HQ gezeten?, waarom zo snel verhuizen als ik vragen mag?.

  •   
    Daan's avatar

    Danielle.k schreef, "Zo lang hebben jullie toch niet in het andere HQ gezeten?, waarom zo snel verhuizen als ik vragen mag?."

    We werden het oude pand uitgezet. De eigenaar ervan kon het gebouw door omstandigheden niet meer blijven beheren, waardoor hij het dus verkocht heeft aan de NS. En die gaat het gebouw waarschijnlijk binnen een jaar slopen.

  •   
    ronineter's avatar

    1: Optie B, Webcam met game en/of Porno posters.

    2: Hang er de namen van de GNNers van het jaar op, de beste reacties/grappigste van gebruikers en Qoutes van GN die door game bedrijven gebruikt zijn als reclame.

    3: Het beste is de stekkerdoos aan de onderkant van de tafel. Het is namenlijk niet slim om een stekkerdoos aan zijn draadje pernament op te hangen omdat hierdoor de kabel sneller kan breken. Als je hem op zijn kop onder de tafel monteert kan er geen vuil in lopen. als jullie aan die tafel gaan zitten te eten kan er zo niet een hoop brood kruimels of iets dergelijkse in vallen.

    4: GN Blauw Natuurlijk!

  •   
    Ryan2000's avatar

    Vraag 1: B
    Doe bij gamersnetradio een green scherm achter jullie. Dan kunnen jullie leuke achtergronden laten zien.
    In het toilet lijken mij die zinnetjes wel grappig. En voor in de studio weet ik niet zo veel!

  •   
    Kill Gamer 01's avatar

    Vraag 1: Hoe nemen we GNR op?
    De afgelopen GNR zag er goed uit, je zag achterin in beeld Rodney aan de tafel zitten en dat geeft wel een gezellige sfeer. Dus moet het mengpaneel naast de muismat komen te staan.

    Vraag 2: Hoe versieren we het toilet?
    Vraag voor fan-art of doe inderdaad leuke (of domme) reacties ophangen!

    Vraag 3: Stekkerdoos vraagstuk
    Op mijn vorige school hadden we altijd zo’n stekkerpaal in elk lokaal staan om je Macbook op te laden, dus een stekkerpaal kan erg handig zijn! Maar om onder het bureau een lange stekkerdoos aan te sluiten zal wel netter staan.

    Vraag 4: Wat te doen met de studio?
    Om eerlijk te zijn vond ik dat de PU in 2011 een erg mooie studio had:
    http://www.imgdumper.nl/uploads7/53d00c77c2934/53d00c7782206-Schermafbeelding_2014-07-23_om_21.24.02.png
    http://www.imgdumper.nl/uploads7/53d00c7eb704d/53d00c7e7b744-Schermafbeelding_2014-07-23_om_21.26.06.png πŸ˜€

  •   
    Noice!'s avatar

    De leukste reacties op de muur van de wc… Een zogenaamde “Wall of Rozaantjie”! Mooi idee!

  •   
    Leukste's avatar

    Rozaantjie schreef, "De leukste reacties op de muur van de wc…"

    Riep iemand mij? 😳 Oh dankjewel Rozaantjie, maar dat hoeft echt niet hoor.

  •   
    Petor's avatar

    Ja, een muur met de grootste beledigingen van Leukste is makkelijk te vullen πŸ˜‰

  •   
    Noice!'s avatar

    Petor schreef, "Ja, een muur met de grootste beledigingen van Leukste is makkelijk te vullen ;-)"

    Om geneuzel over rechten etc te vermijden: jullie hebben bij deze m’n toestemming mijn comments te gebruiken. Doe Leukste maar op het toilet dan, geef mij maar een mooi intiem plekje op de muur in de “philosophy corner”. Over dat laatste: ik zou graag een hoek zien met relaxfauteuil waar de GNers zich terug kunnen trekken om na te denken, te filosoferen, te reflecteren en langzaam de vingers door DaniΓ«l’s baard te halen voor extra inspiratie…totdat iedereen een eigen baard heeft uiteraard. Pijp is optioneel, maar zeer wenselijk. (Ik heb het over roken met een pijp overigens).

  •   
    Dynastickiller's avatar

    Ik zou in het toilet foto’s ophangen van allemaal leuke evenementen enzo, zoals Gn vriendendag, e3 dat soort dingen, maar jullie moeten beslissen πŸ˜‰ het mooiste van de stekkerdoos zou zijn als hij boven te tafel komt door de lengte, dat zou ik doen maarja wie ben ik. jongens ik vind het wel al heel mooi ingericht en kan niet wachten tot T klaar is! Succes nog met de verbouwing πŸ˜€

  •   
    ShadyXL's avatar

    Meerdere camera’s gebruiken misschien? 2 of 3? Dan zou je beelden kunnen opnemen van verschillende hoeken. De microfoon zou ik aan de open kant van het bureau zetten (aan de kant waar je naar jouw stoel loopt, dus niet de kant die tegen de muur aan zit).

    Fan-art in het midden, de tofste reacties aan de rechterkant en de domste reacties aan de linkerkant (of andersom). Lijkt mij leuker om meerdere dingen in de WC te doen (hehehe) dan dat je er maar 1 ding in stopt (:lol:). Een foto van Peter onder de spiegel hangen (awkward poepen).

    De stekkerdoos moet je gewoon aan de onderkant van de tafel vastzetten.

    Voor de studio zou je misschien kurk- of linoleumvloer kunnen gebruiken (met een GN of games tapijt die makkelijk te wassen is onder de tafel en bank). Een stoere gaming versie van de GN logo op het muur. Een kast met goodies op de achtergrond. Een blauwe muur :3 Iets speciaals hangen in een hoekje. Zou misschien ook leuk zijn om verlichting te gebruiken die van kleur kan veranderen.

    Ik heb verder geen idee wat je zou kunnen doen.

  •   
    blackname's avatar

    1. Zoals de vorige keer tenzij jullie een iemand weten die een muurschildering kan maken van het gn logo, dan zou ik de webcam daar op zetten.

    2. Reactie idee is echt een goed idee.

    3. Zo laten hangen blijkbaar heeft peter als enige wel stijl.

    4. Houten vloertje laten maken bij Oscar Ono Paris die maken echt mooie vloeren πŸ˜‰

  •   
    LennartvA's avatar

    Zij worden er voor betaald en dan moeten wij ook nog eens alles gaan beslissen.. πŸ˜›