Onthulling multiplayer Call of Duty: Advanced Warfare op 11 augustus

Ontwikkelaar Sledgehammer Games zal maandag 11 augustus de multiplayer van Call of Duty: Advanced Warfare officieel onthullen. Dit nieuws heeft uitgever Activision zojuist bekendgemaakt.

De onthulling komt twee dagen voor de aftrap van de Gamescom in Keulen, op de avond van Sony’s persconferentie. Inmiddels vinden de eerste prille details al hun weg richting het wereldwijde web, maar over anderhalve week weten we dus meer van de multiplayer waar miljoenen fans naar uitkijken.

Call of Duty: Advanced Warfare verschijnt 4 november voor de pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    De 11ste Call of Duty alweer en guess what? Het is nog steeds mogelijk om met hetzelfde verhaal aan te komen, Amerikanen die tegen de Russen vechten en andersom, de hele wereld ligt in oorlog om een klein conflict en je hoeft steeds minder zelf te doen (granaten die zelf naar hun doel toe gaan, door muren kunnen kijken d.m.v. een scope, etc.).

    Zonde dat wat ooit zo een goede serie was, nu zo diep weet te zinken.

  2.   
    GBA43's avatar

    Ik moet altijd lachen om de naam ‘Call Of Duty’.
    Lachwekkende gameserie..

  3.   
    ShadyXL's avatar

    Alfa Warrior schreef, "De 11ste Call of Duty alweer en guess what? Het is nog steeds mogelijk om met hetzelfde verhaal aan te komen, Amerikanen die tegen de Russen vechten en andersom, de hele wereld ligt in oorlog om een klein conflict en je hoeft steeds minder zelf te doen (granaten die zelf naar hun doel toe gaan, door muren kunnen kijken d.m.v. een scope, etc.).
    Zonde dat wat ooit zo een goede serie was, nu zo diep weet te zinken."

    Aan de ene kant vind ik dat je gelijk hebt, maar toch zijn er mensen die liever futuristische en makkelijke CoD games willen spelen. Ik zal deze game waarschijnlijk wel halen, maar of dat het spel het geld waard is zien we in november pas. Ik geef Sledgehammer in ieder geval een kans.

    Maar goed, laten we maar hopen dat Treyarch volgend jaar niet met wallhack/aimbot grenades komt. Ik hoop echt dat ze een tijdje stoppen met futuristische settings. Doe mij maar liever de huidige tijd of nog beter, een tijdje de 20ste eeuw.

    Ze zouden ook bijv. voor de verandering de Amerikanen als slechteriken kunnen zetting in het spel. Een oorlog die zich niet in de VS afspeelt en het liefst in Afrika en Azië. Een map in Hong Kong en misschien eentje dichtbij een piramide (waar je ook bijv. in zou kunnen rondrennen) zouden wel vet zijn.

  4.   
    GENERAL_DS's avatar

    Ik kijk erna uit! leuk voorproefje voor gamescom, ik hoop echt dat het er donderdag ochtend er nog te doen is met de rij voor Cod aw.

  5.   
    Free Roamer's avatar

    Ik zal nog even uit mijn doppen kijken, misschien eens uitproberen op gamescom. Omdat normaal jaarlijks mijn bezigheid max prestige halen was, geef ik heb opnieuw een kans. Het is een doel dat ik wil halen en het voorbije jaar was het redelijk saai en ik hou van een doel dus ik zal het wel zien

  6.   
    Dannytjuh's avatar

    Ik ben na 2 weken gestopt met de multiplayer van Ghosts. Overal campers, snipers, verschrikkelijke spawns en onoverzichtelijke grote levels met allemaal ingangen en uitgangen waardoor je bijna altijd wel in je rug geschoten wordt. Ik ben er klaar mee.

  7.   
    H4RDSTYLE's avatar

    ”Daniel221″ schreef, "Ik moet altijd lachen om de naam ‘Call Of Duty’.
    Lachwekkende gameserie.."

    En toch kopen elke keer weer miljoenen mensen deze lachwekkende games..

    Wat zijn de tijden toch verandert sinds CoD2.. 😥