PlayStation 4 firmware update 1.75 nu beschikbaar

Sony heeft firmware update 1.75 voor de PlayStation 4 uitgebracht. De update bevat ondersteuning voor Blu-ray en geluidsverbeteringen voor het afspelen van filmpjes, dvd’s en Blu-rays. Bovendien kun je instellen dat de console nog niet uitgebrachte content downloadt als deze in de standby-modus staat.

Tot slot zullen berichten niet langer in de rechterbovenhoek van het scherm verschijnen, maar heeft Sony deze berichten verplaatst naar de linkerbovenhoek. Wat deze laatstgenoemde “verbetering” exact voor invloed heeft, is ons ook niet bekend.

  1.   
    Leukste's avatar

    Ben wel benieuwd naar de reden waarom de vermeldingen naar de linker bovenhoek zijn verplaatst. Lees ook al op het Playstation forum dat mensen hier graag zelf de keuze in zouden willen maken. Waar ben je immers zonder je eigen keuzes. Zelf heb ik veel van mijn meldingen al enige tijd uitgezet, omdat het afleid tijdens een spel. Of omdat het in de weg zit als je iets van het scherm wilt aflezen. Dan heb ik niet de vermelding nodig dat een vriend een chatkanaal in gaat.