PlayStation 4 ondersteunt vanaf volgende week 3D Blu-ray films

Vanaf volgende week kunnen gamers ook in 3D genieten van hun Blu-ray-films op de PlayStation 4. Dit aangename nieuws laat Sony ons weten via Twitter.

Niet geheel toevallig kondigde Microsoft een paar dagen geleden aan dat de Xbox One vanaf de komende augustus-update ook 3D Blu-ray’s zal ondersteunen. Op beide consoles zal de firmware-update nagenoeg gelijktijdig plaatsvinden.

  1.   
    JV0472's avatar

    Dit is idd wel héél toevallig na de onthulling van MS; het blijft echter jammer dat dit zolang geduurd heeft, zeker als je weet dat sony de rechten en patenten beschikt over deze doeleinden.

  2.   
    ShadyXL's avatar

    Woo-hoo! Ga ik geen gebruik van maken 😛

  3.   
    Leukste's avatar

    Tja, ik heb momenteel ook geen 3D TV om 3D films op te kijken. Dus voorlopig heb ik ook niets aan deze update. Het is misschien handig voor later.

  4.   
    fdennis's avatar

    Nice mijn ouders gaan volgende week een paar dagen op vakantie. Kan ik dan eindelijk de Hobbit 3d gaan kijken:D. Heerlijke timing Sony.

  5.   
    BOR!S's avatar

    fdennis schreef, "Nice mijn ouders gaan volgende week een paar dagen op vakantie. Kan ik dan eindelijk de Hobbit 3d gaan kijken:D. Heerlijke timing Sony."

    Mazzelaar! Dat wordt genieten bij jou voor de tv 😀

  6.   
    Andrevantoever's avatar

    M’n gaming tv ondersteunr al 3D dus zal er waarschijnlijk geen gebruik van maken

  7.   
    tijn80's avatar

    3D films zijn gewoon waardeloos. Heb liever ondersteuning voor 3D-games. Arkham City op de PS3 had in 3D echt wel toegevoegde waarde. Op de PS4 is volgens mij nog geen game met 3D-ondersteuning.

  8.   
    3333/3333's avatar

    Andrevantoever schreef, "M’n gaming tv ondersteunr al 3D dus zal er waarschijnlijk geen gebruik van maken "

    Hoe bedoel je dit?

  9.   
    Randy1991's avatar

    héhé, eindelijk eens wat bruikbare features voor op de ps4 ..! Behalve games spelen kun je er nog niet veel mee!

  10.   
    stoneface's avatar

    ”tijn80″ schreef, "3D films zijn gewoon waardeloos. Heb liever ondersteuning voor 3D-games. Arkham City op de PS3 had in 3D echt wel toegevoegde waarde. Op de PS4 is volgens mij nog geen game met 3D-ondersteuning."

    Arkham Asylum bedoel je. 8)