Release van de Week: Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year Edition


Een nieuwe week staat altijd weer garant voor nieuwe gebeurtenissen, maar bovenal: nieuwe games. Iedere maandag blikken we vooruit op de Release van de Week en deze week is dat de Racing Game of the Year Edition van Forza Motorsport 5. Verder verschijnen ook de volgende games deze week in de winkel:

DatumGamePlatform
22 julOlliOlliPlayStation 3, PlayStation 4 en PC
22 julForza Motorsport 5: Racing Game of the Year EditionXbox One
23 julUnrestPC
24 julGods Will Be WatchingPC

Forza 5 was, met 116 auto’s van 43 verschillende merken en 7 verschillende circuits, een onbetwiste launchgame van formaat. De grootste nieuwe toevoeging is de introductie van de Drivatar. Jouw Drivatar is je virtuele alter-ego die jouw rijstijl overneemt en races rijdt wanneer je er niet bent. Zo kun je jouw Drivatar bijvoorbeeld tegen die van je vriend laten rijden, terwijl jullie allebei offline zijn! De Drivatar, in combinatie met de spetterende graphics, maakt Forza Motorsport 5 waarschijnlijk dé racegame van 2013. In deze zogeheten Racing Game of the Year Edition tref je naast de volledige game ook nog eens alle DLC die sinds de release van de game is verschenen.

Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year Edition ligt vanaf dinsdag in de winkel.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Toch maar eens overwegen om een stuur met pandalen te kopen

  2.   
    FioranoJC's avatar

    GuyOnABuffalo. schreef, "Toch maar eens overwegen om een stuur met pandalen te kopen"

    Mocht je het echt overwegen, wil ik je graag 1 tip geven: Koop een universeel stuur i.p.v. Xbox Only. Zonde om 100+ euro hier aan te besteden, om ‘m over een paar jaar weg te kunnen doen voor 3 tientjes op marktplaats omdat je ‘m niet op PC bijv. kan gebruiken 😉