Releasedatum LittleBigPlanet 3 bevestigd

Sony heeft een releasedatum op LittleBigPlanet 3 geplakt. De game verschijnt 18 november in de Verenigde Staten. Hoewel een Europese releasedatum nog niet formeel is aangekondigd, is het gebruikelijk dat wij op de vrijdag na de Amerikaanse release een nieuwe titel mogen verwachten. In dit geval zou LittleBigPlanet 3 bij ons dus op 21 november verschijnen.

LittleBigPlanet 3 wordt ontwikkeld door Sony Xdev en de Britse ontwikkelstudio Sumo Digital, die eerder werkte aan Sonic & All-Stars Racing Transformed en de cross-controller DLC voor LittleBigPlanet 2.

De grootste vernieuwing in LittleBigPlanet 3 is de toevoeging van Sackboys drie vrienden. Toggle is in staat om van grootte te veranderen en kan dus door krappe doorgangen kruipen of juist zware objecten verschuiven, Oddsock kan tegen muren springen en Swoop is in staat om te vliegen. Sackboy heeft de hulp van zijn vriendjes dit keer dus hard nodig. Dit maakt de multiplayersessies leuker dan ooit tevoren. Uiteraard speelt ook het bouwen en delen van je eigen levels weer een grote rol.

LittleBigPlanet 3 verschijnt voor de PlayStation 3 en PlayStation 4.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    18 november ooh ooh nog zo lang .. Hoop dat er een bèta kom