Tot en met maandagochtend dubbele RP in GTA Online

Dit weekend is de laatste kans om de exclusieve Independence Day-content in GTA Online te scoren. Wapens als de musket en het vuurwerkkanon en voertuigen als de gigantische Liberator zijn vanaf maandagochtend niet meer te verkrijgen in de online wereld van GTA 5. Ter ere van het uitzwaaien van deze patriottische memorabilia organiseert Rockstar dit weekend ook nog eens een leuk extraatje.

Vanaf vandaag, tot en met maandagochtend 06:00 verdien je namelijk dubbele RP voor alle activiteiten in GTA Online. Tevens is het je laatste kans om de zeldzame bierpetten te vinden die af en toe verschijnen in de Special Crate Drops.

Gekochte wapens, kleding of voertuigen afkomstig uit het Independence Day-pakket, zul je kunnen blijven gebruiken na dit weekend. De voorwerpen worden vanaf maandag niet meer aangeboden in de desbetreffende winkels, maar eenmaal verkregen tijdens de feestweken, mag je de content ook permanent houden.

  1.   
    Yuukai's avatar

    oeh straks maar even online spelen dan ^^

  2.   
    Tom's avatar

    Zit toch te twijfelen of ik nu wel of niet The Liberator moet kopen. Een exclusieve monster-truck hebben is gaaf, maar die pro-Amerikaanse vlag er zo lelijk op gespray-paint, dat vind ik dan weer niks.

  3.   
    Thijs.'s avatar

    Ben zelf nu bezig met gta iv sinds icehancer 3 uit is

  4.   
    Dannytjuh's avatar

    Net weer een paar dagen bezig en heb nu bijna $200,000. Het gaat wel erg traag allemaal. Ik wil mooie auto’s 🙁

  5.   
    p3n0z4h13's avatar

    Ideaal als je nog niet eens een jaar oude ps3 hebt waarvan de lens van naar de knoppen is 😕