Verhaallijn Battlefield Hardline gaat over ingeluisde politieagent

In het singleplayerverhaal van Battlefield: Hardline speel je een undercover politieagent die in de val gelokt wordt door een drugsbende. Terwijl het plot zich ontvouwt, probeer je jouw naam te zuiveren van de valse klusjes die de boeven op jouw naam hebben gezet. Kortom: de singleplayer van Hardline doet zich voor als een typische Amerikaanse blockbuster.

Ontwikkelaar Visceral Games onthulde de details omtrent het verhaal tijdens de Comic Con in San Diego. In het spel kruip je in de huid van Nick, een politieagent die er ingeluisd wordt tijdens een grote drugsvangst die niet ging zoals gepland. Om zijn naam te zuiveren zal Nick moeten infiltreren in de criminele onderwereld. Dit zorgt voor een verfrissende toevoeging aan de singleplayer, omdat je het dus ook gaat opnemen tegen de smerissen. Battlefield: Hardline is recentelijk uitgesteld naar 2015. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

  1.   
    ronineter's avatar

    Ik Ben benieuwd of het iets gaat worden. Maar ik schrijf hem bij deze nog niet gelijk af.

  2.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Bf3 en bf4 lijken teveel op elkaar verander wat! Dit is geen battlefield meer blijf bij de formule (heel veel fanboys) 🙄

  3.   
    Overload14's avatar

    Liefst zou ik terug een nieuwe Bad Company zien waarin echt ALLES naar de klote kan. En dat ze terug back to basics gaan en minder van die irritante lock-on gadgets etc..

  4.   
    Dannytjuh's avatar

    Zo origineel.

  5.   
    Free Roamer's avatar

    Battlefield zal waarschijnlijk eindigen zoals COD maar wie weet…

  6.   
    Randy1991's avatar

    Deze game moet ik zowiezo hebben! Battlefield in een nieuw jasje, ben benieuwd wat het gaat brengen!