Codemasters hint naar DiRT 4

Soms doen ontwikkelaars keihard hun best om op de meest cryptische manieren te hinten naar hun nieuwe games, maar dit is aan de Britten van Codemasters duidelijk niet besteed. Via Twitter heeft deze ontwikkelaar namelijk wel heel duidelijk laten merken dat DiRT 4 niet ver meer van ons verwijderd is.

Eerst plaatste Codemasters een Tweet met daarin enkel het cijfer “4”, gevolgd door de mededeling dat hun vinger uitgleed.


Later gaf Codemasters het excuus dat het verwees naar de vier prijzen die je kunt winnen via zijn Twitter-account, maar dit gelooft natuurlijk niemand. Het moge dus duidelijk zijn dat DiRT 4 in ontwikkeling is, al blijft de grote vraag: wanneer kunnen we de onthulling verwachten?

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik vraag me eerlijk gezegd af hoe Codemasters hun hoofd boven water houd bij de zoveelste teleurstellende game die ze uitbrengen. Grid Autosport is zelfs al zo goed als dood terwijl het nog een zéér recente titel is.

    De enige titel die nog degelijk is, is Formule 1. Maar zelfs hier zitten negatieve dingen aan, zo zijn de multi-player problemen nog altijd niet opgelost wat al jaren een grote rol speler van het beleven van plezier.
    Al die arcade shit die ze uitbrengen terwijl vele fans ook om een “iets” realistische aanpak schreeuwen. Telkens komen ze weer met teleurstellende titels aanlopen, keer op keer.

    Ik verwacht dat Dirt 4 ook weer zo’n show, hollywood zooi wordt. Ik hoop echt dat ze dit keer weer voor een normale rally game gaan, maar ik vrees ervoor.

    Support in sturen is ook al jaren bagger bij Codemasters, een van de belangrijkste aspecten in een race game…..

  2.   
    sksk55's avatar

    ik vond dirt 3 erg vermakelijk en heb hem ook helemaal uitgespeeld, grid autosport ben ik nog mee bezig maar vermaak me prima. ik heb ook laatst van een vriend dirt showdown gekregen en die vind ik ook vermakelijk ik hoop dus gewoon oo een vervolg!!!