Derde teaser van BioWare’s nieuwe IP is een feit

Zojuist is alweer de derde teaser, met de naam Impact, van BioWare’s nieuwe project verschenen. Ook dit keer komen we niet veel meer te weten dan dat BioWare heel mysterieus doet en ons keer op keer de zin ‘You’ve been chosen’ wijst. Deze teaser toont ons een mooie meid die roept dat het niet haar fout is, waarna we een ontploft huis in een krater zien.

Spannend! Toch? Woensdag 13 augustus tijdens de Gamescom krijgen we meer over dit mysterie van BioWare te horen. Wat denken jullie wat dit voor game gaat worden?

Vergeet natuurlijk niet de eerste Spark Teaser en de tweede Nightmare Teaser te bekijken.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    nja he mooie meid? ๐Ÿ˜›

  2.   
    420blazeit's avatar

    Voel het nog niet echt bij die game.

  3.   
    Fabianb's avatar

    420blazeit schreef, "Voel het nog niet echt bij die game."

    Het enige wat ik voel als ik die trailer kijk is een toetsenbord en een muis.

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    420blazeit schreef, "Voel het nog niet echt bij die game."

    It’s not my fault! ๐Ÿ˜†

  5.   
    ShadyXL's avatar

    Ik moet toegeven dat de teasers wel mysterieus en origineel zijn. Ik wil na iedere teaser meer en meer weten wat voor game het is. Kom op, Bioware! :3 Stel me niet teleur!

    EDIT: Ik heb even de 3 teasers een paar keer opnieuw bekeken. Ik krijg zo’n gevoel dat het iets met aliens en/of bovenmenselijke krachten te maken heeft. Misschien dat de aliens hun in de gaten aan het houden zijn nadat zij experimenten uitgevoerd hebben op mensen? Misschien ben jij als main character iemand die daar een einde aan wilt maken? Ik weet het echt niet. Je kunt zoveel dingen uit deze teasers halen dat je niet kunt weten in welke richting ze gaan met hun game.

  6.   
    420blazeit's avatar

    DeAdSeYe schreef, "

    ”420blazeit” schreef, "Voel het nog niet echt bij die game."

    It’s not my fault! ๐Ÿ˜† "

    Huh?

  7.   
    nick1295's avatar

    Klinkt als een game waarbij je bovennatuurlijke krachten krijgt of ontdekt( dat je ze al had maar het niet wist). Op het laatst staat er ook ‘ can you control your power’. Ik denk dat de overheid mensen met speciale krachtent in de gaten houdt. Ik houd wel van dit soort trailers en ik kan ook niet wachten totdat ze het spel officieel aankondigen. Misschien ook een soort multiplayer ? Het is afwachten tot gamescom en dan weten we het.