Eerste screenshots tonen prequel Yakuza 0

SEGA heeft een reeks screenshots vrijgegeven die ons een eerste glimp tonen van de prequel Yakuza 0. Deze game speelt zich af vóór het allereerste Yakuza-avontuur en biedt nog steeds de geliefde melee-gameplay waar de franchise om bekendstaat.

Yakuza 0: The Promised Place neemt ons mee naar 1988 en speelt zich dus zeven jaar voor de eerste Yakuza-game af. Spelers maken opnieuw kennis met Kazuma Kiryu – die dit keer 20 jaar oud is – en Goro Majima, die ten tijde van de game reeds 24 kaarsjes heeft mogen uitblazen. Echter, waar Kiryu in de vorige games stoïcijns, grimmig en weldoordacht handelde terwijl Majima juist bekendstond als de luidruchtige, gewelddadige maniak, zijn de rollen in Yakuza 0 omgedraaid. Dit moet zorgen voor een leuk en uitdagend contrast tussen de twee personages.

Yakuza 0 is vooralsnog enkel bevestigd voor Japan en zal verschijnen op de PlayStation 3 en PlayStation 4. De officiële website is zojuist geopend.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Ik heb alleen Yakuza 1 en 2 gespeeld jaren geleden op de PS2, en als ik deze foto’s zie kan ik niet wachten om weer in de Yakuza wereld te duiken. Wat waren die games fantastisch zeg!

    De screenshots zien er goed uit!

  2.   
    Hillianii's avatar

    Screenshots zien er zeker goed uit!
    Ben benieuwd!