GamersNET RADIO: aflevering 232 – Assassin’s Creed-geruchten en eetcafé-onthullingen

Gedurende deze zweterige zomertijd gebeurt er nog relatief veel in game-industrie. Peter en Tom keuvelen deze aflevering namelijk volop over de geruchten rondom Assassin’s Creed: Rogue, het eetcafé van Cliff Bleszinski en de heisa rondom Electronic Arts nieuwe format, EA Access.

Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor de stand van zaken op GNHQ, hebben we weer een mooie Top 5 bedacht en vertellen we je uiteraard welke games en add-ons je de komende tijd het beste kunt downloaden op je favoriete consoles.

Volgende week zaterdag zijn we natuurlijk terug om jullie te voorzien van een gloednieuwe GamersNET Radio! Vergeet niet ons ondertussen een leuke recensie te geven op iTunes!

[radio]Luister hier naar GamersNET RADIO: Aflevering 232![/radio]

  1.   
    Sa.'s avatar

    Ik ben er op GamesCom! 🙂 Is voor mij de eerste keer dit jaar!

  2.   
    Leukste's avatar

    Ik proef een beetje irritatie bij de mevrouw in de intro. Wil je er over praten? “We hebben geen formats.” Maar wel een draaiboek, haha. Dat er geen racegeluid in de trailer voor de nieuwe Formule-1 game wordt getoond zegt natuurlijk ook al iets. Ik ben benieuwd of er 2 Assassin’s Creed games op dezelfde dag worden gereleased. Ik heb nog geen keuze gemaakt tussen de Assassin’s Creed games. Ik kijk het nog even aan.
    SSX3 van de Gamecube is inderdaad zeker iets wat ik terug wil zien keren. Tja in een EA Acces zitten EA games.
    Tom het staat je beter dan iedere keer die muts over je hoofd. En anders kun je het altijd nog milimeteren.

    Ik heb weer aardig wat tijd gestoken in Hearthstone. En ik heb weer een boel side mission van Watchdogs op de PS4 voltooid. Tof dat jullie de reacties bij het einde van de GNR show nog even doornemen. Ik kijk uit naar de agenda voor de GamesCom. Het was weer een gezellige en enerverende show.

  3.   
    Zeeha's avatar

    Toffe GNR weer!