GN Lunchtip: Moet CSI: GamersNET terugkeren?


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

GamersNET is qua videocontent een beetje veranderd dit afgelopen jaar. We bloggen meer, hebben een focus op videopreviews en verzinnen daarnaast nog een paar kekke filmpjes voor erbij (dit jaar het pranken en de Game Awards op Gamescom). De echte beursverslagen zijn eruit, omdat we die al heel vaak hebben gedaan en de beurs er min of meer hetzelfde uitziet ieder jaar. Ook onze CSI-films doen we niet meer.

Over dat laatste hebben we wat klachten gekregen en dus stellen wij jullie de vraag: willen jullie komende beurzen weer van dit soort filmpjes?

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Schrikken met Silent Hills.

Eet smakelijk!

  1.   
    sksk55's avatar

    van mij hoeft het niet perse maar denk dat sommige daar anders over denken ๐Ÿ˜›

  2.   
    SonyBoy's avatar

    ”sksk55″ schreef, "van mij hoeft het niet perse maar denk dat sommige daar anders over denken ๐Ÿ˜› "

    Heiden!! Natuurlijk moet het terug komen! ๐Ÿ˜†

  3.   
    Thijs.'s avatar

    zolang er maar genoeg andere dingen verschijnen vind ik het goed ^^

  4.   
    Ralph P Scene's avatar

    vindt het eng Daniel zonder baard ๐Ÿ˜ฎ van mij betreft mag het terug komen.

  5.   
    FishHookz's avatar

    neh

  6.   
    thijsknvb's avatar

    Hahaha ik had hier nog nooit eerder van gehoord omdat ik sinds begin dit jaar pas een account heb. Maar dit is zeker wel humor en ik zou hier graag meer van willen zien dus ik zeg doen ๐Ÿ˜†

  7.   
    Sam12-45_'s avatar

    Dit is wel vet gedaan. Ik zou graag er meer van willen zien!

  8.   
    Zeeha's avatar

    Jaaaa! Uiteraard ๐Ÿ˜€ Doen!!

  9.   
    Dynastickiller's avatar

    Tuurlijk gewoon doen!! ๐Ÿ˜€

  10.   
    Kill Gamer 01's avatar

    De drie afleveringen (Gamescom 2011, E3 2012 en Gamescom 2012) waren hilarisch! Ook de GN Police Squad van E3 2013 was geweldig! Ik zal graag elk jaar tijdens E3 en Gamescom meer willen zien van de avonturen van Dr. Lee & agent P en co. ๐Ÿ˜€ Ook de POV filmpjes waren leuk om te zien hoe de stands zijn opgebouwd. Ik was dit jaar niet aanwezig op Gamescom en wist dus niet hoe alles er precies uitzag. Ik zag wel foto’s van het 2K podium zoals elk jaar met daarachter Borderlands en een gedeelte van de Xbox stand voorbij komen op internet, maar heb de Playstation en Nintendo stand van Gamescom 2014 jammer genoeg gemist.

  11.   
    nanathan's avatar

    Hilarisch, dit mag zeker terugkomen