Team Meat onthult Super Meat Boy Forever

Team Meat hintte eerder al naar een project met de codenaam “A Voyeur for September”. Nu heeft de ontwikkelaar die game uit de doeken gedaan. Het gaat hier om Super Meat Boy Forever, een endless runner voor de pc en mobiele apparaten.

Super Meat Boy Forever behoudt de 2D-platforming gameplay waar de franchise inmiddels om bekendstaat, maar combineert dat met het endless runner-genre zoals we dat eerder zagen in de Rayman Run-games voor de mobiele apparaten. De bedoeling is om als speler zo ver mogelijk te komen in een level dat steeds lastiger wordt.

Super Meat Boy Forever vertoont weinig overeenkomsten met de teaser die Team Meat eerder deze maand vrijgaf voor A Voyeur for September. Sommigen vermoedden daarom aanvankelijk dat de twee niets met elkaar te maken hebben, maar omdat “A Voyeur for September” een anagram is voor “Super Meat Boy Forever”, lijkt de kans groot dat de twee projecten toch hetzelfde zijn.

Super Meat Boy Forever verschijnt volgens de ontwikkelaar “wanneer ‘ie klaar is”.

  1.   
    Sa.'s avatar

    Ziet er leuk uit! Ik denk dat dit (zeker voor de mobiele platvormen) een hele leuke game kan worden!

  2.   
    sksk55's avatar

    sdfl schreef, "Ziet er leuk uit! Ik denk dat dit (zeker voor de mobiele platvormen) een hele leuke game kan worden!"

    ja dat dacht ik ook all vooral op mijn mobiel lijkt dit mij wel een leuk spel!

  3.   
    lassieman's avatar

    Lijkt me zeker heel leuk voor op mijn mobiel en tablet. Op de PC zijn er toch een hoop spellen die leuker zijn, maar op mobiele apparaten is dat imo een stuk minder.

  4.   
    bender's avatar

    De info in het bericht is niet echt compleet/correct.
    http://supermeatboy.com/ 😉