Verberg je guilty pleasures met de nieuwe Steam-update

Geef maar toe: jij hebt ook je guilty pleasures op game-gebied. Natuurlijk geniet je met volle teugen van stoere shooters als Battlefield en Call of Duty, maar vind je het niet ook leuk om af en toe stiekem een potje De Sims te spelen? Voorheen was het onmogelijk om dit soort geheimpjes niet aan de grote klok te hangen, maar een nieuwe update voor de Steam beta client brengt daar verandering in.

Dankzij de update kun je bepaalde games uit je collectie markeren als “individueel”. Deze spellen verschijnen dan nooit in je publieke library-lijst. Helaas ben je op deze manier niet beschermd tegen echte stalkers: wanneer mensen de moeite nemen om door je publieke profiel te scrollen, zien ze de titels nog wel verschijnen.

Een lijst met alle veranderingen in de update is te vinden op de Steam Community.

  1.   
    Talska's avatar

    Na, dit interesseert mij weinig.

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    De volgende spellen ga ik verbergen:

    • Brink
    • Call of Duty: Black Ops – Multiplayer
    • Call of Duty: Black Ops II – Multiplayer
    • Dead Rising 2
    • Lost Planet 2
    • Max Payne 3
    • Medal of Honor (MP en SP)
    • S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
    • S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
    • DOTA 2
    • Prototype
    • Prototype 2
    • Q.U.B.E. – een spel met Physics puzzels maar met een waardeloos werkende Physics engine.
  3.   
    Tom's avatar

    Schaam je je voor die spellen Alfa? Ik vind de meeste games die in je lijstje staan namelijk nog aardig ruig.

  4.   
    thijsknvb's avatar

    Gelukkig, dan hoeft niemand te zien dat ik My Litte Pony speel ๐Ÿ˜†

  5.   
    Alfa Warrior's avatar

    Tom schreef, "Schaam je je voor die spellen Alfa? Ik vind de meeste games die in je lijstje staan namelijk nog aardig ruig."

    Het is niet dat ik me er echt voor schaam – ik heb ze nu in een lijst gezet genaamd “k*t spellen” en dat heeft voor mij de betekenis: “Wie je ook aanzet om dit spel te spelen, speel het NIET, er is ooit een moment geweest waarop je dat hebt besloten”.

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Alfa Warrior schreef, "

    ”Tom” schreef, "Schaam je je voor die spellen Alfa? Ik vind de meeste games die in je lijstje staan namelijk nog aardig ruig."

    Het is niet dat ik me er echt voor schaam – ik heb ze nu in een lijst gezet genaamd “k*t spellen” en dat heeft voor mij de betekenis: “Wie je ook aanzet om dit spel te spelen, speel het NIET, er is ooit een moment geweest waarop je dat hebt besloten”."

    Wat? S.T.A.L.K.E.R. serie’s en Max Payne 3 kut spellen? Je bent echt de eerste die ik dat hoor zeggen. ๐Ÿ˜€

  7.   
    Alfa Warrior's avatar

    STALKER vond ik veel te saai – in het begin liep ik 30 minuten rond en toen ik 5 shotgun shells nodig had om een verdomd varken te doden wat op je af komt rennen had ik het al gauw gehad.

    Als voor Max Payne 3… de lichtflitsen kwamen me mijn neus uit, iedere paar seconden en het voegt geen zak toe aan het spel. En wie in de wereld zou een drugsjunkie inhuren om beveiliging te doen? Seriously, wil je dat iemand echt goed beveiligd is dan laat je hem niet 3 flessen wodka drinken en wat pillen slikken.

  8.   
    DeAdSeYe's avatar

    Alfa Warrior schreef, "STALKER vond ik veel te saai – in het begin liep ik 30 minuten rond en toen ik 5 shotgun shells nodig had om een verdomd varken te doden wat op je af komt rennen had ik het al gauw gehad.
    Als voor Max Payne 3… de lichtflitsen kwamen me mijn neus uit, iedere paar seconden en het voegt geen zak toe aan het spel. En wie in de wereld zou een drugsjunkie inhuren om beveiliging te doen? Seriously, wil je dat iemand echt goed beveiligd is dan laat je hem niet 3 flessen wodka drinken en wat pillen slikken."

    Stalker kan ik begrijpen, dat spel is niet voor iedereen weggelegd. Maar Max Payne, hij is gewoon een legendarische persoon die in z’n eentje bendes heeft opgerold. Ook al zit hij aan de pijnstillers en alcohol, sommige mensen blijven toch nog bij bewustzijn. Maar wat hij allemaal heeft gedaan, one man’s army, wie wilt nou niet zo’n persoon als beveiliging. ๐Ÿ™‚