Demo Pro Evolution Soccer 2015 uitgesteld

De speelbare demo van Pro Evolution Soccer 2015, die oorspronkelijk vanaf gisteren beschikbaar zou zijn, is voor Europa uitgesteld, zo heeft uitgever Konami bevestigd. Een nieuwe datum voor het uitbrengen van de demo is nog niet bekend. Mocht je de demo vandaag al willen spelen, dan kan dit alsnog via de Aziatische PlayStation Store en de demo is vanuit die winkel te downloaden voor de PlayStation 3 en de PlayStation 4. De demo voor de Xbox One is vanaf vandaag beschikbaar. Product manager Adam Bhatti meldt het volgende.

I understand people are upset, quality of the game is not in doubt, we’ll get the demo (in EU) to you ASAP. Sorry again.
In de demo kun je een tien minuten durende wedstrijd spelen met teams als Real Madrid, Atletico Madrid, FC Barcelona, Athletic Bilbao, Bayern München, Juventus en Napoli. De volledige game verschijnt op 13 november voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Zo raak je wel je fans kwijt, maar een slechte demo is ook niet handig voor je verkoop cijfers dus het is beetje een 50/50 gok