DLC-plannen voor DriveClub onthuld

DriveClub verschijnt volgende maand voor de PlayStation 4, maar dat betekent absoluut niet dat Evolution Studios dan klaar is met de game. De ontwikkelaar heeft namelijk bekendgemaakt nog grootse DLC-plannen te hebben.

Gedurende de eerste acht maanden na de release zal Evolution Studios maar liefst 47 auto’s toevoegen aan DriveClub. 9 hiervan zijn gratis, maar voor de resterende 38 zul je keiharde euro’s neer moeten tellen. Bovendien kunnen we 80 nieuwe liveries, 11 extra tracks en 176 nieuwe evenementen verwachten.

De tracks zelf zullen gratis zijn, maar er zit wel een addertje onder het gras: je zult Tour Packs moeten kopen om nieuwe evenementen en Livery Packs te verkrijgen, waarmee je op de tracks kunt rijden. Het is het voordeligst om een Season Pass aan te schaffen voor 24,99 euro; deze geeft je toegang tot alle pakketten en zo bespaar je 60 procent ten opzichte van wanneer je alles los zou kopen.

Evolution Studios heeft tevens bekendgemaakt dat het na de launch het weersysteem en een nieuwe fotomodus zal toevoegen aan DriveClub via gratis updates.

Onderstaande afbeelding toont wanneer je bepaalde content kunt verwachten. De eerste gratis auto, de Mercedes-AMG GT, was gisteren al te zien op GamersNET.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Thijs.'s avatar

    jammer dat ze zo iets nu al aankondigen, het is goed dat ze bezig zijn met de game uit te breiden, maar vind het altijd zo raar als je van te voren al allemaal dlc naar buiten gooi

  2.   
    3333/3333's avatar

    Ze doen een ‘Codemastertje’. Erg jammer.