Friday Night Live gemist: FIFA 15


Kon je afgelopen vrijdagavond niet bij alweer de vierde editie van Friday Night Live zijn? Geen zorgen: de gehele livestream is nu hier op GamersNET en op ons YouTube-kanaal terug te zien!

Vergeet vooral niet komende vrijdag om 19:00 terug te komen, want dan zitten we weer klaar voor een gloednieuwe Friday Night Live! Suggesties voor games, tips en/of klachten kun je uiteraard achterlaten in de reacties!

  1.   
    Johnny1995's avatar

    middle earth : shadows of mordor

  2.   
    Leukste's avatar

    ”Johnny1995″ schreef, "middle earth : shadows of mordor"

    Hey! Niet de game voor de Friday Night Live stream van 3 oktober verklappen. 😳

  3.   
    Andrevantoever's avatar

    De reden dat het de 1e keer niet lukte om te spelen tegen redje_roy was waarschijnlijk omdat hij of jullie NAT type 3 hebben, en dan heb je nog wel eens vaak problemen met het joinen bij iemand anders gamesessie. Ik heb het filmpje niet helemaal afgekeken dus wellicht dat het later wel gelukt is? 🙂

  4.   
    HWSHHZ's avatar

    Gezellige avond zo te zien! 😉

    Kunnen jullie de volgende x ook in 1080p uploaden??

  5.   
    R1chardTM's avatar

    Andrevantoever schreef, "De reden dat het de 1e keer niet lukte om te spelen tegen redje_roy was waarschijnlijk omdat hij of jullie NAT type 3 hebben, en dan heb je nog wel eens vaak problemen met het joinen bij iemand anders gamesessie. Ik heb het filmpje niet helemaal afgekeken dus wellicht dat het later wel gelukt is? 🙂 "

    Dat was niet het probleem, redje_roy had zijn internettoegang later aangepast en toen konden we wel gamen. 🙂

    HWSHHZ schreef, "Gezellige avond zo te zien! 😉
    Kunnen jullie de volgende x ook in 1080p uploaden?? "

    We krijgen spoedige betere hardware om te streamen, dan zal de kwaliteit beter worden. Of we ook in 1080p kunnen gaan uploaden hangt nog van wat technische details af.