Games with Gold brengt in oktober Battlefield: Bad Company 2, Darksiders 2 en Chariot

Microsoft heeft onthuld welke games er in oktober gratis beschikbaar zullen zijn voor Gold-abonnees met het Games with Gold-programma. Voor Xbox 360-gamers staan er twee semi-klassiekers in de wachtrij. Tussen 1 en 15 oktober is namelijk Battlefield: Bad Company 2 gratis beschikbaar. Vervolgens is het de beurt aan de zwanenzang van THQ: Darksiders II. Deze RPG zal tussen 16 en 31 oktober gratis beschikbaar zijn voor Gold-leden.

Op de Xbox One is het in de maand oktober de beurt aan een indietitel: Chariot. Gedurende de gehele maand oktober is dit product van het ID@Xbox-programma gratis beschikbaar voor Gold-abonnees met een Xbox One. Chariot is een platformer van de Canadese ontwikkelaar Frima, die zich richt op lokale co-op.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    BF: BC2 en Darksiders 2 zijn echt toffe games. Mooie maand voor Xbox Live leden!

  2.   
    noah81's avatar

    Ja maar voor mijn xbox one is het gewoon bagger allemaal, alleen max:curse of the brotherhood was nog wel leuk maar de rest…

  3.   
    segin's avatar

    ”noah81″ schreef, "Ja maar voor mijn xbox one is het gewoon bagger allemaal, alleen max:curse of the brotherhood was nog wel leuk maar de rest…"

    Tja, is ook lastig voor de Xbox One vanwege het beperkte aanbod aan games. De 360 daarentegen heeft een grote library aan klassiekers. Vond het ook best vreemd dat Games with Gold naar de Xbox One kwam.

  4.   
    gamepower's avatar

    ”noah81″ schreef, "Ja maar voor mijn xbox one is het gewoon bagger allemaal, alleen max:curse of the brotherhood was nog wel leuk maar de rest…"

    volledig mee eens, de games op de xbox one die je gratis krijgt zijn niet vet! laten ze dan een paar goede ID geven, want die staan er zeker wel in