GN Lunchtip: Samsung steekt draak met Apple


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Normaliter blijven wij uiteraard in het rijk der games. Maar onderstaande marketingstunts van Samsung konden wij jullie eigenlijk niet onthouden. Zo mag het geen geheim heten dat Apple en Samsung al jaren een flinke oorlog met elkaar voeren. De Apple-presentatie van afgelopen week gaf de heren bij Samsung dan ook meer dan genoeg inspiratie om hun concurrenten een flinke veeg uit de pan te geven. Bekijk in de onderstaande video’s hoe de fabrikant dat gedaan heeft.

Wat vind jij: heeft Samsung gelijk of is het slechts kinderachtig gedrag?

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Super Mario haalt rotstreken uit in bekende video’s.

Eet smakelijk!

  1.   
    D_Dog's avatar

    Flauw maar ah fijn, Apple is overpriced troep. Das logisch. 8)

  2.   
    ShadyXL's avatar

    Die eerste snap ik niet, want ik kan met mijn iPhone streams bekijken zonder dat ie hapert (met en zonder wi-fi). Oh en internet op mijn 5s is sneller dan op mijn S4 (down- en upload snelheden).

  3.   
    FireBallz's avatar

    D_Dog schreef, "Flauw maar ah fijn, Apple is overpriced troep. Das logisch. 8) "

    ik heb ook gewoon een Samsung tablet en een Huawei telefoon. Stukken goedkoper, bijna even goed!

  4.   
    FioranoJC's avatar

    Geloof me, dit is PUUR marketing bullshizzle! Iedereen praat hier graag over, dus ze maken elkaar alleen maar groter en groter hiermee

  5.   
    FioranoJC's avatar

    ShadyXL schreef, "Die eerste snap ik niet, want ik kan met mijn iPhone streams bekijken zonder dat ie hapert (met en zonder wi-fi). Oh en internet op mijn 5s is sneller dan op mijn S4 (down- en upload snelheden)."

    Dan heb je de Apple persconferentie niet gezien waar ze de iPhone 6 en de Apple Watch presenteerde. Die ging nogal haperig.

  6.   
    Valent!jn's avatar

    FioranoJC schreef, "Geloof me, dit is PUUR marketing bullshizzle! Iedereen praat hier graag over, dus ze maken elkaar alleen maar groter en groter hiermee"

    Ik ben benieuwd in hoeverre stunts als deze afgesproken zijn of gewoon écht bedoeld zijn om elkaar te stangen. Maar dat is natuurlijk vrij moeilijk te achterhalen. Dus veel verder dan complottheorieën komen we niet, ben ik bang. 😛

  7.   
    GBA43's avatar

    Niks mis mee hoor, kan mij nog herinneren dat Apple een aantal synische commercials had gemaakt waarin Windows/Microsoft belachelijk wordt gemaakt. 😉