Retailer zet releasedatum Grand Theft Auto 5 op 18 november

Eerder vandaag berichtten we al dat Grand Theft Auto 5 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc mogelijk op 14 november zal verschijnen. Nu heeft een retailer, Newegg, de datum vastgezet op 18 november voor Noord-Amerika.

Dit klinkt aannemelijk, want die dag is een dinsdag, waarop in de meeste gevallen games verschijnen. Voor Europa zou dit betekenen dat de new-gen- en pc-versie van GTA 5 op vrijdag 21 november verschijnt. Laten we hopen dat de titel in ieder geval in november uit komt.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Pure gok natuurlijk. Het lijkt mij logischer als GTA op 11 November in NA verschijnt.

    (Als we er even vanuit gaan dat de game hier op de 14de verschijnt)

  2.   
    Andrevantoever's avatar

    Dus dan heb ik ruim een week om veel AC te spelen en dan GTA 5.. Hmmm

  3.   
    fdennis's avatar

    Andrevantoever schreef, "Dus dan heb ik ruim een week om veel AC te spelen en dan GTA 5.. Hmmm"

    Een tip. Neem gewoon rustig de tijd aan de games die je wilt spelen. Elk jaar is hetzelfde. najaar is super en dan is het februari/maart/april/mei/juni/juli en dan zit je weer te denken wat je moet gaan spelen. Vroeg of laat speel je het toch uit. Waarom er niet iets langer van genieten.

  4.   
    DexMax's avatar

    Komt er nu bij elke datum wijziging een nieuwsbericht? Waarom niet gewoon wachten tot R* met een verklaring komt?

  5.   
    Musicman88's avatar

    DexMax schreef, "Komt er nu bij elke datum wijziging een nieuwsbericht? Waarom niet gewoon wachten tot R* met een verklaring komt?"

    Helemaal mee eens, de laatste paar dagen is de game al verplaatst tot ergens in 2015 en weer terug. Totdat Rockstar het officieel maakt willen deze retailers alleen maar even media aandacht. Niet geven dus.

  6.   
    p3n0z4h13's avatar

    Gta 5 op de ps3 al uitgespeeld helaas begaf mijn laser het na een jaar al, maar kijk wel uit naar de pc versie aangezien de graphics naar dx11 gaan, en vooral de mods die het met zich mee gaat brengen.

  7.   
    D_Dog's avatar

    Jullie zijn vast vergeten dat de GTA V release dag vorig jaar hetzelfde was als in de VS. Daarom verwacht ik dat 18 November ook gewoon voor Europa geldt. 8)

  8.   
    Andrevantoever's avatar

    fdennis schreef, "

    ”Andrevantoever” schreef, "Dus dan heb ik ruim een week om veel AC te spelen en dan GTA 5.. Hmmm"

    Een tip. Neem gewoon rustig de tijd aan de games die je wilt spelen. Elk jaar is hetzelfde. najaar is super en dan is het februari/maart/april/mei/juni/juli en dan zit je weer te denken wat je moet gaan spelen. Vroeg of laat speel je het toch uit. Waarom er niet iets langer van genieten."

    Bedankt! Maar ik neem altijd wel de tijd om een game goed te spelen. Maar naar GTA kijk ik al heel lang uit, dus 1e week dan maar lekker om m’n gemak AC spelen dan daarna GTA en dan gewoon afwisselen he! 😉