Scheld je Kinect uit met de Xbox One-versie van Saints Row 4

Naast de uitbreiding Gat out of Hell komt er meer Saints Row naar ons toe. Begin 2015 staat namelijk de new-gen-versie van Saints Row 4 op het programma, Saints Row 4: Re-Elected. Volgens Jim Boone van ontwikkelaar Volition maakt de Xbox One-versie optimaal gebruik van Kinect, want straks kan je gewoon je Kinect heerlijk uitschelden!

Volition is druk bezig om Kinect allerlei scheldwoorden te leren. Door tijdens het spelen wat scheldwoorden naar je Kinect te slingeren, zal je personage in de game diverse taunts uitvoeren. Vooralsnog gaat het alleen om stemcommando’s. Het heeft geen zin om je middelvinger op te steken richting je Kinect.

Zie jij jezelf al scheldend naar je Kinect straks Saints Row 4 spelen? Of is Volition helemaal gek geworden? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    3333/3333's avatar

    Voor extra plezier even de taal op Duits zetten. ๐Ÿ˜€

  2.   
    Tom's avatar

    Het zijn toch wel die kleine dingen waarmee een game door Kinect een leuk extraatje krijgt. Maar ik mis toch een boel titels die het apparaat daadwerkelijk gebruiken voor bewegingen en handgebaren.

  3.   
    WoKingNL's avatar

    Ik ben bang dat echte kinect titels het raam uit zijn ๐Ÿ™

  4.   
    Thijs.'s avatar

    vraag me af wat je mag roepen, wel een goeie reden om je rage te coveren

  5.   
    HWSHHZ's avatar

    Hahaha grappig bedacht! Ben idd ook benieuwd welke scheldwoorden je mag gebruiken…

  6.   
    Fabianb's avatar

    Potverdikkeme! Pannenkoek! Belhamel!

    Of zal de vertaling naar het Nederlands nu wel goed verzorgd worden? ๐Ÿ˜ณ

  7.   
    Don-Enbasso's avatar

    Tom schreef, "Het zijn toch wel die kleine dingen waarmee een game door Kinect een leuk extraatje krijgt. Maar ik mis toch een boel titels die het apparaat daadwerkelijk gebruiken voor bewegingen en handgebaren. "

    Dit zal deels komen doordat de kinect niet meer standaard wordt mee verkocht. Nu niet iedereen meer een kinect heeft is de extra moeite zonde.