Codemasters onthult Toybox Turbos

Toen Codemasters in 2011 onthulde dat het zich enkel nog bezig ging houden met de ontwikkeling van racegames, was Toybox Turbos niet precies wat we hadden verwacht. Toch hebben we nu al ontzettend veel zin in dit zojuist onthulde spelletje van de Codies.

Toybox Turbos is een top-down tabletop-racegame in de stijl van Micro Machines, de succesvolle franchise die Codemasters tussen 1991 en 2007 ontwikkelde. Het spel bevat achttien locaties, waaronder een aanrecht, het scheikundelab van een school en een spoorweg.

Je kunt Toybox Turbos spelen met maximaal drie vrienden, zowel split-screen als online. Er zijn in totaal 35 voertuigen te verzamelen, van sportauto’s tot ijscowagens en van ijscowagens tot maanvoertuigen.

Toybox Turbo verschijnt op 11 november op Steam en zal naar schatting 14,99 euro kosten. De game maakt later ook zijn opwachting op de PlayStation 3 en Xbox 360, al wist Codemasters nog niet te vertellen wanneer.

Check de eerste trailer van Toybox Turbo hieronder.

Meer Toybox Turbos

  1.   
    firehopper211's avatar

    Een trouwe opvolger zo te zien.

  2.   
    3333/3333's avatar

    Het werd wel weer eens tijd voor zo’n nieuwe game, supertof!

  3.   
    gamepower's avatar

    ik wacht nog steeds op een next-gen WRC game denk dat codemasters daar eens beter werk zou van maken

  4.   
    3333/3333's avatar

    gamepower schreef, "ik wacht nog steeds op een next-gen WRC game denk dat codemasters daar eens beter werk zou van maken"

    De licentie voor die games ligt momenteel bij Blackbean.

  5.   
    Leukste's avatar

    Ziet er leuk uit. Hoop dat die óók nog op de kalender van november erbij past.

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Codemasters, ik heb de hoop opgegeven.

    De laatste jaren zijn ze flink achteruit gegaan, de nieuwere racegames zijn te arcade achtig, slechte afwerkingen, slechte console poorten, slechte stuur ondersteuning en daarnaast hebben ze veel games gewoon verziekt. Ze hebben ook Operation Flashpoint een slechte naam bezorgt, dit zal ik ze nooit vergeven!

    Zelfs Bohemia Interactive heeft de naam van de eerste OFP Cold war Crisi verandert naar Arma Cold War Assault. Laten we maar niet hebben wat ze met Dirt hebben gedaan…..

    Nu komen ze met dit aanzetten? Het spel zal best geweldig zijn en fun om te spelen, maar naar zo’n teleurstellende games en het verzieken van bepaalde series, en nu krijgen we dit voorgeschoteld?