Evolution werkt hard aan release PlayStation Plus-versie DriveClub

Evolution Studios hoopt snel meer informatie vrij te kunnen geven over de release van de PlayStation Plus-versie van DriveClub. Via Facebook laat het bedrijf weten dat ze hard werken om de Plus-editie zo snel mogelijk uit te brengen. Bovendien hopen ze iedereen vlug op de hoogte te kunnen brengen van de situatie. De PlayStation Plus-versie zou samen met DriveClub zelf uitkomen, maar doordat de servers het begaven door de massale hoeveelheid gamers, ging dat niet door. Door de gecrashte servers heeft Evolution Studios een aantal van de online features van de game geblokkeerd.

We are working hard to get the PS Plus Edition of DriveClub out as soon as possible and hope to update you on this soon. More servers and new upgrades are still coming online hour-by-hour, so we expect improvements to server connectivity and reliability for everyone. We will be bringing Face-offs back into play soon.
Ze werken nog steeds hard om het probleem op te lossen en denken ook na over een eventuele vergoeding voor de mensen die de game hebben gekocht. Game director Paul Rutchynsky hoopt dat dit de irritatie door de rommelige launch van de game wat kan verzachten.

  1.   
    mattioza's avatar

    Korting voor upgrade naar volledige game zou wel mooie compensatie zijn.

  2.   
    mrb80's avatar

    @Mattioza: en wat zouden de mensen die de volledige game hebben gekocht als compensatie moeten krijgen volgens jou?

  3.   
    ronFCDH's avatar

    @mrb80

    Lijkt mij een mooie compensatie als ze die mensen die de game van de release hebben gratis of tegen korting de seasonpass kunnen aanschaffen.

  4.   
    mrb80's avatar

    Helemaal mee eens!