GamersNET RADIO: aflevering 241 – het nieuwe GN Radio!

Wat zijn we trots! We hebben na vijf jaar een echt eigen radiosysteem! Een ingebouwd mengpaneel, microfoons en natuurlijk mooie hengels. Vanaf volgende week is GNR dus ook iedere week live te bekijken en te beluisteren via Twitch, op vrijdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur. Natuurlijk blijven de afleveringen altijd terug te luisteren zoals je gewend bent.

Naast ons nieuwe systeem hebben we natuurlijk ook nieuws. Over Jade Raymond, Hatred, Half-Life 3 en nog veel meer. Ook komt Hans Otjes weer langs.

[SCREENSHOTS]

Volgende zaterdag zijn we natuurlijk terug met een gloednieuwe aflevering van GamersNET RADIO! Vergeet ondertussen vooral niet om ons een leuke recensie te geven op iTunes! Mailen kan natuurlijk ook via [email protected]

[radio]Luister hier naar aflevering 241 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    Thijs.'s avatar

    heren verkeerde filmpje ;x
    nvm al gefixed XD

    edit

    Weer een super aflevering (: gaaf dat jullie nu een echte installatie hebben, het werk goed alleen de camera zou wel iets scherper mogen ( ik kon niet boven 360p uitkomen somehow ) voor de rest weinig te klagen een dikke vooruitgang is het zeker!

    😉

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Twitch he, dat is rot voor de mensen die wat terug willen luisteren, Twitch heeft namelijk een heel erg hardnekkig blokkeer systeem, zodra er ook maar iets van “Copyrighted audio” gevonden wordt, heb je geen geluid bij dat hele blok. Het zou kunnen dat Hans Otjes muziek, ook al is het door iemand anders gezongen toch door dat zoek-algoritme heen komt.

  3.   
    3333/3333's avatar

    Wat betreft de uitdaging in Hatred, het doel is zoveel mogelijk chaos aan te richten terwijl de politie en andere eenheden je proberen tegen te houden. Er is ook niet ‘een politie level’ de politie is er altijd. Te lezen op de pagina van de ontwikkelaar.

    De studio ziet er mooi uit!

  4.   
    WoKingNL's avatar

    Toffe aflevering! Soms beetje crude maar wel komisch 😛 Techniek klinkt allemaal goed 🙂

  5.   
    Leukste's avatar

    Een grijns van oor tot oor. Wat een genot met dat mengpaneel en de verdere nieuwe spullen.
    Ook van mij applaus voor Daniël en natuurlijk ook voor de anderen die dit hebben mogelijk gemaakt.
    We gaan wel zien hoe het live gaat met Twitch. Ik heb geen reactie geplaatst bij de Far Cry Bobblehead prijsvraag, dus dat is in ieder geval weer meer kans voor een ander.

  6.   
    mattioza's avatar

    Wow zo professioneel met het mengpaneel! Sebiet gaan er nog echt mensen beginnen luisteren. Zie maar dat jullie server het aan kan 😉

    Ik voel een nieuwe game aankomen, waarin je als doel hebt de met ebola geïnfecteerde Afrikaan binnen de afgesloten westerse wereld moet zien te droppen voor hun te verplichten een medicijn te maken.