Gelekte achievements suggereren Xbox 360-release GTA: San Andreas

Het is inmiddels tien jaar geleden dat PlayStation 2-, Xbox- en pc-bezitters de eerste exemplaren van Grand Theft Auto: San Andreas uit de schappen gristen. Naar aanleiding van een set gelekte Xbox-achievements lijkt een release op de Xbox 360 nu ook aanstaande.

De achievements van Grand Theft Auto: San Andreas die vandaag werden gelekt, doen de vermoedens op een aanstaande release op de Xbox 360 rijzen. Met het tienjarig bestaan van San Andreas en de aankomende PlayStation 4- en Xbox One-versie van Grand Theft Auto 5 (dat zich ook op San Andreas richt) in het achterhoofd, zou een dergelijke release best te verklaren zijn.

Rockstar heeft vooralsnog niets bevestigd en zal dit uiteraard pas doen wanneer het er zelf zin in heeft. Of er wellicht ook een PlayStation 3-versie van Grand Theft Auto: San Andreas in de lucht hangt, blijft vooralsnog gissen.

  1.   
    Free Roamer's avatar

    Aangezien ik ‘m overlaatst voor de 2de maal heb aangeschaft voor de iPad zal ik m niet op day one kopen, misschien wat later. Hoop dat het dan wel een opgepoetste versie is

  2.   
    FireBallz's avatar

    En dat in de tijd van GTA V 😕

  3.   
    Tom's avatar

    Is deze niet allang beschikbaar? Volgens mij had een maat van mij ‘m digitaal op z’n Xbox 360…

  4.   
    Free Roamer's avatar

    Tom schreef, "Is deze niet allang beschikbaar? Volgens mij had een maat van mij ‘m digitaal op z’n Xbox 360…"

    Dat was via Xbox Originals, dat is gewoon een soort van backwards compatibality voor Xbox 360. Was met de graphics dus van originele Xbox, nu spreken ze van een officiële Xbox 360 versie.

  5.   
    Dynastickiller's avatar

    Ik heb allang gta sa voor xbox 360 😕

    Ow ik lees t al 😉

  6.   
    mattioza's avatar

    Van prehistorie-gen naar last-gen, ze blijven origineel met hun remakes 😛

  7.   
    Musicman88's avatar

    Zit daar werkelijk nog iemand op te wachten? Was natuurlijk wel een fantastische game, maar toch….

  8.   
    FRENZY 14's avatar

    Surprise !!

  9.   
    Ryan2000's avatar

    Waarom zou iemand deze kopen. Als ze al gta v hebben gespeeld en ineens san Andreas gaan spelen ga je eigenlijk van goed naar slecht.

  10.   
    Daniel Z's avatar

    Misschien leuk voor de fans, maar voor mij hoeft het niet. Vind het zelf de minst leuke GTA, een nieuwe Vice City zou daarentegen fantastisch zijn.