Releasedatum Halo 5: Guardians mogelijk gelekt

Stel, je bent een nieuwe medewerker van ontwikkelaar 343 Industries. Dan ben je natuurlijk dolblij dat je bij zo’n mooi team aan de slag mag gaan en mag werken aan een project als Halo 5: Guardians. Kortom, vol trots maak je even een selfie op kantoor. Oh ja, en per ongeluk lek je daarmee de releasedatum van de nieuwe Halo-game. Oeps…

Het lijkt Michael Cavanaugh te overkomen, want op onderstaande foto toont hij trots zijn nieuwe werkomgeving. Op de achtergrond is echter een rode countdown te zien. Hoewel het enigszins speculatief is, lijkt het logisch dat dit de klok is die aftelt richting de release van de game waar iedereen bij 343 Industries aan werkt. Als we even snel rekenen, betekent dit dat we Halo 5: Guardians op 10 november 2015 mogen verwelkomen. Er is geen enkel bewijs dat dit daadwerkelijk de echte releasedatum is, maar het klinkt logisch.

De tweet heeft al veel aandacht gekregen in korte tijd, maar Microsoft en 343 Industries hebben geen actie ondernomen om hem weer offline te halen. Wellicht denken ze dat ze het daarmee indirect bevestigen, of ze laten de community graag even speculeren. Of het is helemaal niets natuurlijk.

Hoe dan ook, als dit echt de releasedatum blijkt te zijn, dan heeft meneer Cavanaugh een bijzondere eerste werkdag gehad.

  1.   
    R1chardTM's avatar

    Plausibel verhaal en een releasedatum die prima kan. Sowieso verschijnt de game ergens eind 2015 dus dit komt goed in de buurt.

  2.   
    FireBallz's avatar

    november 2015 lijkt me een reële datum. Goed dat die man voor Liverpool is trouwens 🙂

  3.   
    Sa.'s avatar

    Klinkt opsich wel logisch, maar is een Beta begin 2015 niet wat vroeg dan? Of komt die beta pas in de zomer ofzo?

  4.   
    SN0WIE's avatar

    Dat zou op mijn verjaardag uitkomen, geen slechte datum dus 🙂