Resolutie Killer Instinct dankzij update omhoog naar 900p

Het tweede seizoen van de vechtgame Killer Instinct is sinds gisteren te downloaden op Xbox LIVE. Killer Instinct: Season 2 biedt acht nieuwe personages, waaronder TJ Combo, Maya, Cinder en de cyber-dinosaurus Riptor. Dit tweede seizoen wordt bovendien gekenmerkt door een nieuwe interface, kersverse moves, beter gebalanceerde gameplay, een nieuw progressiesysteem en een verbeterd combo-systeem.

Als kers op de taart heeft ontwikkelaar Iron Galaxy de resolutie geüpdatet van 720p naar 900p. Toegegeven: het is nog steeds geen Full HD, maar het komt in de buurt.

Je kunt Killer Instinct: Season 2 gratis downloaden en vervolgens elke week met een nieuw personage aan de slag gaan. Wanneer je zelf wilt kunnen kiezen met welke vechter je mag knokken, kun je personages los aanschaffen voor 4,99 euro per stuk. Het is ook mogelijk om het Combo Breaker-pakket te kopen voor twee tientjes; deze bevat alle acht de personages. De Ultra Edition, met een prijskaartje van zo’n 45 euro, voegt daar nog eens accessoiresets, exclusieve kostuums, vroegere toegang tot personages en Killer Instinct 2 Classic aan toe.

Wat je kunt verwachten van Killer Instinct: Season 2, zie je in onderstaande trailer.

  1.   
    gamepower's avatar

    vet straks meteen even deel 2 binnenhalen, ik heb me erg vermaakt met het eerste pack dus ben ik zeker benieuwd naar meer 😉

  2.   
    GrijzeVos's avatar

    Netjes.