Vier de verjaardag van San Andreas in GTA Online Anniversary Weekend

Om te vieren dat Grand Theft Auto: San Andreas inmiddels tien jaar geleden op de PlayStation 2 verscheen, geeft Rockstar extra veel RP en cash weg in GTA Online dit weekend. Tot en met maandag zijn er nieuwe beloningen en is er korting op alle groene kleren en auto’s in het ‘San Andreas 10 Year Anniversary Weekend’ in GTA Online.

Daarnaast heeft Rockstar een zestal San Andreas-getinte Jobs toegevoegd en kunnen spelers exclusieve t-shirts winnen met prenten van radiostations uit de jarige game. Zoals vaker met dit soort heugelijke weekenden het geval is, organiseert Rockstar wederom een Snapmatic Photo Contest, waarin leuke in-game kiekjes je prijzen op kunnen leveren.

Een druk weekend voor de boeg dus in GTA Online. Of wachten we nog op Rockstar om de Heists toe te voegen?

  1.   
    Moodey's avatar

    Hah, sux dat ik moet wachten op de next gen versie

  2.   
    FireBallz's avatar

    dus ook voor GTA IV? dat zou wel chill zijn voor de pc.

  3.   
    Tom's avatar

    Nee helaas, dit weekend geldt alleen voor GTA Online, niet de multiplayer van GTA IV.

  4.   
    D_Dog's avatar

    Mwah, ben eigenlijk een beetje afgeknapt op de old gen/current gen versie van GTA V door al die modders met hun geld/auto stelende kut mods. Behalve vlak na patches. Dan durf ik wel online en in een open lobby. Ben blij als het 18 November is.

  5.   
    G_Dragon16's avatar

    Ik ben zelf al klaar met gta online, alle beloftes die ze hebben gemaakt zijn allemaal nooit uitgekomen en de heists zijn er nog steeds niet. Ze hebben het concept van fun maken online verpest door alles acnterlijk duur te maken en teveel op geld te baseren, soms is het leuk om met vrienden online te spelen maar daar is alles mee gezegd.

    Rockstar heeft wel laten zien dat een heel betrouwbaar bedrijf achteraf zich ook niet aan de beloftes houdt, jammer !