Destiny-demo vandaag verschenen

Heb je Destiny nog niet gespeeld en overweeg je om dit nog te gaan doen? Dan is er goed nieuws: Bungie heeft vandaag namelijk een demo van haar sci-fi shooter beschikbaar gesteld.

Hoewel niet precies bekend is hoeveel content exact te bespelen zal zijn, mag het duidelijk zijn dat de demo een goede indruk zal bieden van wat je als speler in de volledige game te wachten zal staan. De voortgang die je met een karakter in de demo maakt, zal overigens over te zetten zijn naar de volledige game, zodat eventuele tijd gespendeerd in de demo zeker niet voor niets zal zijn.

Hou er wel rekening mee dat de demo net als de volledige game ongeveer 20 GB aan opslagruimte op de PlayStation 4 en Xbox One en 6 GB op de PlayStation 3 en Xbox 360 in beslag zal nemen. De eerste Destiny-expansion, genaamd “The Dark Below” verschijnt op 9 december.

  1.   
    assassin_MKA's avatar

    Straks even uitproberen

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Inderdaad wel erg vervelend dat alle games verplicht geïnstalleerd moeten worden en dat alle downloads tientallen gb’s kost! Zo is me Xbox One harde schijf van 500 GB al bijna vol! 👿