‘Early adopters’ van Xbox One ontvangen Limbo gratis

De Xbox One viert dit weekend zijn eerste verjaardag en om die reden was Sunset Overdrive gisteren al gratis speelbaar voor Gold-leden. Nu blijkt dat Microsoft nog een stapje verder gaat in alle festiviteiten, want enkele ‘early adopters’ van de Xbox One hebben een berichtje ontvangen dat ze Limbo gratis zullen krijgen!

Limbo is nog niet eens uit voor de Xbox One, maar gamers die Microsofts console als รฉรฉn van de eersten aanschaften hebben nu al een gratis exemplaar op de releasedag toegezegd gekregen. Wat Microsoft precies verstaat onder ‘early adopters’ is helaas niet duidelijk en ook geven sommige mensen met een Day One-console aan dat ze nog geen bericht hebben ontvangen. We wachten nog op een reactie van Microsoft die duidelijkheid verschaft.

  1.   
    gamepower's avatar

    hier ook nog niets ontvangen… ๐Ÿ˜ฅ

  2.   
    Sa.'s avatar

    Nog niks ontvangen. US only? Ik heb de Day-One editie (met de achievment) uit Duitsland gehaald. ๐Ÿ™

  3.   
    Tom's avatar

    Voor zover ik uit de reglementen op Xbox Wire op kon maken, leek het erop dat ook wij een aantal presentjes zouden krijgen. In ieder geval als je een Xbox One voor 11 november dit jaar had gekocht, geloof ik.

  4.   
    Ariose's avatar

    Nee heren, wij krijgen niks. Geld alleen voor de 13 regio’s waar de One meer dan een jaar geleden is gereleased. Hier valt NL niet onder. Maakt niet uit of je de One hebt geimporteerd. Ze kijken naar de regio van je account.

  5.   
    Sa.'s avatar

    Ariose schreef, "Nee heren, wij krijgen niks. Geld alleen voor de 13 regio’s waar de One meer dan een jaar geleden is gereleased. Hier valt NL niet onder. Maakt niet uit of je de One hebt geimporteerd. Ze kijken naar de regio van je account."

    Sjonge sjonge, nou ja, misschien ontvangen wij volgend jaar iets, als hij hier 1 jaar is. ๐Ÿ˜‰

  6.   
    Sa.'s avatar

    Misschien wel slim als GN de post even aanpast dan, veel Xbox Gamers zullen nu even gaan kijken na het lezen van de titel ๐Ÿ˜‰

  7.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Heb nog niets gekregen!

    Maar voor mij is die nog maar drie maanden uit (NL Day One Edition 5 september), dus ik verwacht over 9 maanden wel iets leuks te ontvangen. ๐Ÿ™‚