Eerste Hearthstone-uitbreiding heet Goblins vs Gnomes; verschijnt in december

Blizzard heeft de eerste uitbreiding voor Hearthstone onthuld. Deze gaat door het leven onder de naam “Goblins vs Gnomes” en verschijnt in december al voor pc, Mac en iPad.

Goblins vs Gnomes voegt ruim 120 nieuwe kaarten toe die volledig in het thema staan van goblins. De nieuwe kaarten zijn te winnen in de Arena-modus van de game, maar je kunt ze ook aanschaffen met zowel echt geld als in-game geld tegen dezelfde prijs als de standaardkaarten. Blizzard vertelt:

Goblins vs Gnomes throws players smack dab in the middle of a rivalry between cunning goblin engineers and their eternally-tinkering gnome counterparts. These pint-size foes don’t always have the upper hand over the myriad mechanical contraptions they cook up, and the results can be… unpredictable.
Goblin vs Gnomes introduceert tevens een nieuw type minions: Mechs. Deze omschrijft Blizzard zelfs als “eigenzinnig”.

Check de onthullingstrailer van Goblins vs Gnomes hieronder!

  1.   
    Thijs.'s avatar

    is het niet de 2de? volgens mij was de curse of naxxramas toch de eerste? of werd dit meer gezien als dlc

  2.   
    WoKingNL's avatar

    Aangezien dit veel grootschaliger is en waarschijnlijk gratis, was naxx meer DLC ja.

  3.   
    Leukste's avatar

    Dat wordt dus weer in-game gold opsparen om packs van te kopen. 😉

  4.   
    segin's avatar

    Thijs. schreef, "is het niet de 2de? volgens mij was de curse of naxxramas toch de eerste? of werd dit meer gezien als dlc"

    Het zijn twee verschillende soort uitbreidingen. Dit is de eerste uitbreiding als het gaat om nieuwe kaarten (er wordt een nieuwe set geïntroduceerd). Curse of Naxxramas was een singleplayer-avontuur, maar wordt niet gezien als een uitbreiding van kaarten.

    Zo kun je vanaf deze uitbreiding ook een speciaal soort boosters kopen, waarin alleen kaarten van deze set zitten. Dat was bij Curse bijvoorbeeld niet zo.

  5.   
    Lode's avatar

    Naxx is een adventure. Gnomes vs Goblins is een expansion pack. En o wat ziet het er toch weer goed uit. Ik koop direct 80 packs 🙂

  6.   
    Flapjack's avatar

    mocht wel eens tijd worden.