Far Cry 4 is snelst verkopende deel uit de serie

Far Cry 4 kent een zeer goede start, want volgens het Britse GfK Chart-Track is de vierde Far Cry het snelst verkopende deel uit de serie. In de eerste week heeft Far Cry 4 meer verkocht dan de vorige titels in hun eerste week.

De PlayStation 4-versie was het populairst en nam 49 procent van alle verkopen voor zijn rekening. De Xbox One-versie was goed voor 30 procent, gevolgd door 11 procent voor de Xbox 360 en 6 procent voor de PlayStation 3-versie. Mede dankzij het succes van voorganger Far Cry 3 hield Ubisoft stiekem wel rekening met een goed resultaat voor dit nieuwe deel. Maar of ze er ook al vanuit gingen dat Far Cry 4 zó goed zou verkopen…

  1.   
    SemSmit's avatar

    ik raak er ook aan als ik m’n PS4 heb

  2.   
    gatemaster64's avatar

    SemSmit schreef, "ik raak er ook aan als ik m’n PS4 heb"

    heb vorige week een ps4 gekocht met far cry 4.
    het is echt een top game!

    er is genoeg te verkennen,te jagen,te verzamelen,te schieten. ik ben nog wel even zoet met far cry 4! 😆

  3.   
    Thijs.'s avatar

    dit komt sowieso door het feit dat far cry 3 zo fucking goed was

  4.   
    D_Dog's avatar

    Is ook gewoon een fantastische game.

  5.   
    Mandamo's avatar

    En de pc is dus maar goed voor 4% van de verkopen?

  6.   
    OnOwned's avatar

    Far Cry 4 is de reden waarom ik afgelopen week weinig zonlicht heb gezien

  7.   
    FireBallz's avatar

    Mandamo schreef, "En de pc is dus maar goed voor 4% van de verkopen?"

    het vereist dacht ik best een krachtige computer en ik denk niet dat zoveel mensen een dergelijke krachtige computer hebben

  8.   
    H4RDSTYLE's avatar

    JaChKa1802″][quote=”Mandamo schreef, "En de pc is dus maar goed voor 4% van de verkopen?"

    het vereist dacht ik best een krachtige computer en ik denk niet dat zoveel mensen een dergelijke krachtige computer hebben[/quote]

    Het vereist op zich geen krachtige computer zolang het spel maar goed geoptimaliseerd is, en dat is dus nooit het geval met ubisoft.

    Anyway, ik heb far cry 4 uitgespeeld en alweer verwijderd. Vond het maar een matige game met weinig vernieuwingen. De omgeving was ook minder dan deel 3 imo.

  9.   
    3333/3333's avatar

    H4RDSTYLE schreef, "

    ”JaChKa1802″ schreef, "[quote=”Mandamo”].."

    het vereist dacht ik best een krachtige computer en ik denk niet dat zoveel mensen een dergelijke krachtige computer hebben"

    Het vereist op zich geen krachtige computer zolang het spel maar goed geoptimaliseerd is, en dat is dus nooit het geval met ubisoft.
    [/quote]
    Exact, dit is inderdaad een veel voorkomende misvatting. De games van ubisoft zijn helemaal niet bijzonder mooi of zwaar, de problemen zijn vrijwel altijd software gerelateerd. Er zijn genoeg voorbeelden van games die er minstens evengoed uit zien maar stukken beter draaien dan alles van ubisoft.

  10.   
    mattioza's avatar

    Far cry 4 is geweldig! Technisch niet zoveel veranderingen ten opzichte van Far cry 3, maar de nieuwe setting met de nieuwe maffe figuren met de nodige humor zorgt ervoor dat je er tientallen uren plezier kan aan beleven. 🙂

  11.   
    Metalhead95's avatar

    Komt omdat fc3 geweldig was.