Gerucht: Season Pass van Assassin’s Creed: Unity geannuleerd

De lancering van Assassin’s Creed: Unity kan als desastreus omschreven worden. Hoewel niet iedere gamer getroffen werd door de talloze problemen die de game kent, blijken veel mensen flinke problemen met de game te hebben. Momenteel is Ubisoft dan ook druk bezig om middels patches Unity op te lappen. Het begint er echter op te lijken dat de Franse uitgever ervoor heeft gekozen om het drastische besluit te nemen om de season pass van de game te annuleren.

Zo is de season pass inmiddels niet meer aan te schaffen via uPlay en ook op Steam is de uitbreiding voor Unity niet meer terug te vinden. Momenteel is de pass echter nog wel aan te schaffen via het PlayStation Network. Op de Marketplace van de Xbox One is de season pass van Assassin’s Creed: Unity nog wel te vinden, maar ontvang je een foutmelding als je de pass wilt aanschaffen.

Mocht de season pass van Assassin’s Creed: Unity daadwerkelijk geannuleerd zijn, dan ligt het natuurlijk voor de hand dat gedupeerden hiervan, die de pass al aangeschaft hebben, op passende wijze gecompenseerd worden. Kortom, wordt vervolgd!

  1.   
    thijsknvb's avatar

    Ach ja joh ze zullen ons toch nog wel naaien met losse pakketten dus wees gerust gamers !

  2.   
    Gozer_033's avatar

    jeetje ubi is wel lekker bezig de laatste tijd EA 2.0

  3.   
    spacebuster's avatar

    Waarschijnlijk wordt alles of een deel gebruikt om gedupeerde gamers te compenseren. En wordt op andere manier de overgebleven dlc uitgebacht.
    Ik zo dat een wijs besluit vinden van ubisoft om gamers te compenseren met gratis dlc content ,zo blijft toch de game interesant voor de gedupeerden en kunnen ze de teleurgestelde gamers voor zich terug winnen .
    Ondanks alles blijft Unity een geweldige game met helaas wat opstart problemen.

  4.   
    Daan's avatar

    – Hoe zit het met de andere content van de Season Pass?
    Spelers met een Season Pass zullen toegang blijven houden tot verschillende soorten extra content, inclusief Assassin’s Creed Chronicles: China.

    – Is de Season Pass nog steeds te koop?
    We beëindigen de Season Pass omdat deze niet langer toegevoegde waarde voor onze klanten biedt.

    – Waarom is de Season Pass niet langer verkrijgbaar?
    Omdat de Dead Kings DLC nu voor iedereen gratis beschikbaar is, heeft het originele Season Pass-aanbod geen toegevoegde waarde meer voor onze klanten. Daarom hebben we besloten dit aanbod te beëindigen. Klanten zullen toegang hebben tot alle aanvullende content die oorspronkelijk via de Season Pass verkrijgbaar was. Spelers met een Season Pass zullen toegang blijven houden tot verschillende soorten extra content, inclusief Assassin’s Creed Chronicles: China.

  5.   
    toqeer's avatar

    Wtf ubisoft wist niet wat ik leesde. Wou hem nog halen wel jammer

  6.   
    toqeer's avatar

    Daan schreef, "

    – Hoe zit het met de andere content van de Season Pass?
    Spelers met een Season Pass zullen toegang blijven houden tot verschillende soorten extra content, inclusief Assassin’s Creed Chronicles: China.
    – Is de Season Pass nog steeds te koop?
    We beëindigen de Season Pass omdat deze niet langer toegevoegde waarde voor onze klanten biedt.
    – Waarom is de Season Pass niet langer verkrijgbaar?
    Omdat de Dead Kings DLC nu voor iedereen gratis beschikbaar is, heeft het originele Season Pass-aanbod geen toegevoegde waarde meer voor onze klanten. Daarom hebben we besloten dit aanbod te beëindigen. Klanten zullen toegang hebben tot alle aanvullende content die oorspronkelijk via de Season Pass verkrijgbaar was. Spelers met een Season Pass zullen toegang blijven houden tot verschillende soorten extra content, inclusief Assassin’s Creed Chronicles: China."

    alles is geanuleerd mischien niet definitief maar bij ubisoft weet je het maar nooit

  7.   
    3333/3333's avatar

    De Season Pass is waarschijnlijk geannuleerd vanwege de compensatie actie. Dat is de enige logische verklaring die ik kan bedenken.

  8.   
    Musicman88's avatar

    Ah zie je, ik zag vanmiddag dat Origin al begint met de discount dagen voor Black Friday, die er weer in komt in de VS (altijd gezellig daar shoppen op black friday) 😛

    Dus ik op steam aan het zoeken of de season pass misschien ook al in de aanbieding was, maar ik kon hem al nergens meer vinden.

    Hopelijk komt de China uitbreiding dan gratis naar iedereen die Unity direct de eerste week ofzo al heeft gekocht. Dat zou wel mooi zijn. 😀

  9.   
    FireBallz's avatar

    ik maak me geen “zorgen” of het komt of niet ik vind het niet waard.

  10.   
    toqeer's avatar

    Dead kings word wel gratis gelezen op www net nu china chronichles nog mag tog wel na een beetje buggy game