Koch Media en Milestone kondigen motorracegame RIDE aan

Zojuist heeft uitgever Koch Media het nieuwe project van MotoGP-ontwikkelaar Milestone uit de doeken gedaan: RIDE. De titel verklapt al een boel, want ook in deze game berijden we volop de motoren waarmee ontwikkelstudio Milestone ervaren is geworden.

Gepaard met de aankondiging van de nieuwe racegame onthulde Koch ook een kersverse teaser trailer van RIDE, die voorlopig nog bijzonder mysterieus blijft en enkel het logo van de game duidelijk weergeeft.


RIDE is Milestones eerste eigen IP en daarmee hoopt de studio meteen goed uit te pakken. De game geeft spelers de mogelijkheid om plaats te nemen op meer dan honderd motoren, verspreid over de categorieën Superbikes, Supersports, Naked en Historical Bikes. Daarnaast belooft RIDE met volle toeren door een groot aantal verschillende landschappen te razen. Zowel stedelijke straten als landweggetjes en historische circuits zullen bereden worden.

RIDE zal in de lente van 2015 in de Benelux moeten verschijnen voor Xbox One, Xbox 360, Windows-systemen (o.a. via Steam), PlayStation 3 en PlayStation 4.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren