Nieuwe easter eggs ontdekt in Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 voor de PlayStation 4 en de Xbox One is een goed voorbeeld van een goed ontwikkelde remaster van een game. De modus in first-person lijkt overigens niet de enige grote verandering te zijn. Verschillende mensen op YouTube hebben ontdekt dat als je een van de 27 nieuwe planten opeet, de speler verandert in een wild dier.

We kunnen gerust spreken van een drug, want het zijn enkel hallucinaties die je ervaart. Tot nu toe hebben spelers ontdekt dat je kunt transformeren in een meeuw of een kip, waarbij je als meeuw kunt vliegen en onschuldige burgers volledig onder kunt schijten.


Hebben jullie de planten al gevonden en wat zijn jullie ervaringen met het eten van deze plant? Laat het weten in de reacties hieronder!

  1.   
    djonnieboy97's avatar

    Vet ik ga er zeker eens naar opzoek

  2.   
    Tom's avatar

    Ontzettend leuk bedachte collectible. Tegenwoordig valt er zo veel te vinden in games, maar is het vaak ook weer zo nutteloos (of juist enorm geforceerd nuttig gemaakt). Rockstar laat zien hoe het ook kan.

  3.   
    Ralph P Scene's avatar

    geniaal!

  4.   
    firehopper211's avatar

    Dat met die meeuw doet me denken aan Wind Waker. Maar dit gaat natuurlijk veel verder dan met een peer op je hoofd. ๐Ÿ˜†

  5.   
    Musicman88's avatar

    Super actie Rockstar! Dat is idd een goed voorbeeld van een remastered game!

  6.   
    Dynastickiller's avatar

    Ik zag vanmiddag ook nog een leeuw langskomen op YouTube haha morgen maar ff opzoek en hoe doen jullie dat met gta online morgen avond??

  7.   
    Tom's avatar

    Dynastickiller schreef, "Ik zag vanmiddag ook nog een leeuw langskomen op YouTube haha morgen maar ff opzoek en hoe doen jullie dat met gta online morgen avond?? "

    We gaan live op de PS4-versie van GTA Online. Ons PlayStation Network-account heet Gamersnetnl en op we gamen vanuit de GNHQ Crew op Rockstars Social Club. Feel free to join up! ๐Ÿ˜‰

  8.   
    Gajes859's avatar

    Ik werd een varken. Kon ik niet zoveel mee, dus ben ik maar de snelweg opgerend. ๐Ÿ˜›